Direct toen we onze kantoorruimte aan de Zaanstraat betrokken voelde het als een jas die gegoten zat. De enorme lichtinval, de hoge plafonds en de creatieve inrichting zorgden de afgelopen 2 jaar voor het nodige werkplezier en inspiratie. Met als resultaat: spetterende, wervende teksten waarmee we onze opdrachtgevers mochten verblijden.

Ons freelance team dat vanuit hun eigen werkplek door heel Nederland teksten schrijft, is onlangs uitgebreid met 2 vaste medewerkers. Caroline en Dalinka vinden samen met mascotte Tom en mijzelf hun basis op ons kantoor in Lelystad. Met 3 hardwerkende mensen en een hond op 25 m2 is het geen understatement als we zeggen dat die jas die vroeger zo lekker zat, nu aan alle kanten knelt. En nu er volgende maand nog eens 2 vaste medewerkers aanhaken, barsten we uit onze voegen.

Toeval bestaat niet
Op ons adres aan de Zaanstraat waren tot voor kort ook communicatiebureau Fresh Focus en tekstbureau Flow Media gevestigd. Deze 2 bureaus verhuisden onlangs naar een nieuwe locatie elders in het pittoreske Lelystad. En daar was ‘ie, die felbegeerde extra ruimte waar wij zo naar hunkerden. Meer vierkante meters zodat we met ons groeiende team nog meer spetterende wervende teksten kunnen creëren. Volop plek om onze activiteiten uit te breiden. Gewoon dezelfde jas dus, maar nu een paar maatjes groter. En die jas zit als gegoten.

P.S. In de binnenzak van de grotere jas zit hetzelfde knalroze Nespresso-apparaat als in de kleinere jas. Dus als je de nieuwe jas wilt bewonderen en een kop koffie wil drinken? Laat het zeker even weten! Je bent welkom.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *