Whitepaper VACATURETEKST M/V.

Kan je met tekst het verschil maken als het gaat om inclusief werven? Of nog specifieker in een vacaturetekst voor het werven van man/vrouw? En werkt dat dan echt? Ja!

Juist met een geoptimaliseerde vacaturetekst kan je de basis leggen voor de werving van man/vrouw. Dat is ideaal als je streeft naar optimale genderdiversiteit binnen de organisaties of een bepaald team. Of als je weet dat jouw doelgroep hoofdzakelijk man óf vrouw is. Of als je veel reacties van mannelijke kandidaten krijgt, maar ook graag vrouwen aan de sollicitatietafel wilt. Of vice versa.

In dit whitepaper ‘Vacaturetekst m/v’ delen we informatie en praktische tips als het gaat om de communicatieverschillen, schrijfwijze, typisch woordgebruik en pullfactoren voor beide geslachten. Handig: deze whitepaper bevat een lijst met typische woorden voor mannen én vrouwen die je kan gebruiken als je een vacaturetekst schrijft.

Als je het formulier invult én op verzenden klikt, ontvang je direct een downloadlink voor de whitepaper ‘Vacaturetekst m/v’ in je e-mail.