b8ec1a5a31f90e9e5ca7b068078c0c71562ae797ab975420e5pimgpsh_fullsize_distrInmiddels ben ik ruim 5 jaar op missie om vacatureteksten te verbeteren. Ik herschrijf, adviseer en train zodat er betere vacatureteksten schitteren op het wereldwijde web. Mijn enthousiasme voor dit communicatiemiddel gaat zo ver dat ik oprecht ’s nachts lekkerder slaap, als ik weet dat er die dag een vacaturetekst is geschreven, die bijdraagt aan de perfect match tussen kandidaat en werkgever.

Wat als ik een boek schrijf over vacatureteksten? Totdat ik op een onbewaakt moment -vlak voor het slapen gaan- even een ‘rondje Indeed’ doe. Auch, wat gaat er toch nog veel mis. Met een slapeloze nacht als gevolg, waarin maar door mijn gedachte bleef spoken dat ik blijkbaar meer werk moest maken van mijn missie. Opeens had ik dat ‘eureka-moment’; wat als ik een boek schrijf dat het schrijven van vacatureteksten makkelijker én leuker maakt? Want je gelooft het niet: er was tot nu toe nog gewoon géén boek verschenen over het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel.

Voeg de daad bij het woord. Het is je misschien opgevallen: als ik zeg ‘er was nog gewoon géén boek verschenen over het meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel.’ is dat de verleden tijd. Ik ben namelijk zo’n ‘voeg-de-daad-meteen-bij-het-woord-type’. Dus bij het opstaan na die slapeloze nacht heb ik mezelf direct gestort op het schrijven van het allereerste boek over vacatureteksten schrijven. Maandenlang tikte ik me suf, met blaren op mijn vingers als gevolg. Ik interviewde professionals uit het vakdie stuk voor stuk mijn voorliefde voor vacatureteksten delen. En ik spitte de meest uiteenlopende onderzoeken door voor interessante facts & figures ter onderbouwing.

Opeens was het daar: Werven met Woorden, de onmisbare handleiding voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft. Bomvol handige tips, eenvoudig toe te passen principes, inspirerende voorbeelden en visies van vakprofessionals. Het boek is een musthave voor onder meer recruiters, intercedenten, HR-medewerkers, arbeidsmarktcommunicatiespecialisten, communicatiemedewerkers en tekstschrijvers.

Samen op missie. Inmiddels is het zover: de voorverkoop van Werven met Woorden is gestart, het boek verschijnt 3 november. Jij kunt dus nu al dit unieke boek bestellen zodat we samen op missie kunnen gaan. Niet alleen om de enorme toegevoegde waarde van de vacaturetekst te benutten, ook draag je direct bij aan mijn nachtrust 😉

Pre-orderactie. Extra gaaf is dat je tijdens de pre-orderperiode profiteert van een korting van zo’n 10%, het e-book t.w.v. €10,- gratis ontvangt en kans maakt op één van mijn trainingen t.w.v. €395. Via deze link kun je online pre-orderen:http://www.wervenmetwoorden.nl/bestel/ .

Bestel je nu dan ontvang je Werven met Woorden als een van de eerste (einde oktober/begin november).

Groeten van Nicol848240878c0eb5b5819911541f1f04526e1ef72b4411d98475pimgpsh_fullsize_distr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *