Zo kan je werven met woorden.

Nicol Tadema, directeur van Voor Tekst, schreef in 2016 Werven met Woorden, de onmisbare handleiding voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft. In 2018 verscheen de derde druk en volledig herziene versie van Werven met Woorden.


De handige tips, makkelijk toe te passen principes en inspirerende voorbeelden maken het schrijven van vacatureteksten voortaan eenvoudiger, doeltreffender én leuker. Voor wie het boek Werven met Woorden bedoeld is? Voor iedereen die het schrijven van vacatureteksten met regelmaat op het to-do-lijstje hebben staan, zoals recruiters, intercedenten, HR-medewerkers, arbeidsmarktcommunicatiespecialisten, communicatiemedewerkers en copywriters.


“In hapklare brokken neemt het boek je mee in de stappen die je moet zetten om een aansprekende vacaturetekst te komen.” Huub Buijs, adviseur arbeidsmarktcommunicatie employer branding.

“Na het toepassen van de handige tips uit Werven met Woorden heb ik minder aan tafel, maar wel de juiste!” Robert Buning, interim corporate recruiter.

“De auteur, die dagelijks bezig is met wervingsteksten, heeft ook een boek dat wegleest als een trein. Snel, efficiënt, geen woord te veel en praktisch toegankelijk.” Bas van de Haterd, zelfstandig recruitmentadviseur.