Dit interview werd in opdracht van KvK en in samenwerking met Bashar geschreven. Je vindt het interview hier

“De KvK loopt voorop in technologie. Ik leer elke dag iets nieuws.”

Mijn baan
“Ik ontwikkel, bouw en test de softwareprogramma’s die gebruikt worden binnen de KvK. Dat is best een complex systeem, groter en anders dan ik bij eerdere werkgevers gewend was. Gelukkig kon ik met mijn vragen terecht bij mijn teamleden en werd ik goed ingewerkt. Inmiddels ben ik er helemaal in thuis.”

Mijn werkplezier

“Ik solliciteerde op deze functie vooral vanwege de vele ingewikkelde systemen die binnen de organisatie draaien. Dat leek me een mooie uitdaging. En dat blijkt inderdaad zo te zijn! Ik kan me hier volop ontwikkelen, maar daarnaast vind ik het belangrijk dat ik een fijn team om mij heen heb. Er heerst een gezellige sfeer, wederzijds vertrouwen en we willen elkaar verder helpen. Dat alles maakt dat ik graag naar mijn werk ga.”

Mijn uitdaging

“Ik leer op mijn werk  nog iedere dag bij. De KvK loopt op technologisch gebied voor op veel andere bedrijven. Ik kom hier de allernieuwste systemen tegen en loop daardoor tegen vragen en problemen aan, die vaak nog niet eerder zijn opgelost. Dat vind ik heel leuk, het zet me op scherp en geeft alle gelegenheid om mij verder te ontwikkelen.”

Mijn omgeving

“Ik werk op een echte ICT-afdeling, wat minder saai is dan het misschien klinkt. Mijn collega’s zijn heel gezellig en behulpzaam. En er wordt veel gelachen. Een flinke dosis humor is belangrijk, dat voorkomt dat je de hele dag alleen maar naar je beeldscherm kijkt. De sfeer is informeel, ik stap even makkelijk naar directe collega’s toe als naar leidinggevenden als er iets is.”

Mijn toekomstige collega’s

“Onze ICT-afdeling is groot, maar gezien de ontwikkelingen denk ik dat er binnenkort nog meer nieuwe collega’s zullen instromen. Waar ze aan moeten voldoen? Naast vakkennis is het belangrijk dat ze echt zin hebben in een uitdaging en houden van een goede werksfeer. Heb je dat in huis, dan ben je zeker welkom!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *