Dit interview werd in opdracht van Wolters Kluwer – Twinfield en in samenwerking met Fred Wevers geschreven. Je vindt het interview hier

‘Als je ervoor zorgt dat de balans goed blijft, presteer je beter!‘

‘Mijn functie is heel veelzijdig. Als bindende factor tussen diverse softwarepartijen ben ik dagelijks bezig met ondersteuning, commercie en marketing. Mijn hoofddoel daarin is: de boekhoudsoftware van Twinfield koppelen aan andere business software. Van CRM tot kassasystemen. Zo verrijken we ons boekhoudproduct. De techniek die hierachter schuil gaat, wordt door een collega opgepakt. Dat is ook ons uitgangspunt: ieder heeft zijn eigen specialiteit. Samen bedenken we oplossingen waar de klant plezier van heeft.

Ik heb een topbaan. Het ene moment zit ik met de CEO van een multinational om tafel, even later stap ik een studentenwoning binnen bij een hippe jongen die iets heeft uitgevonden. En, hoe technisch geavanceerd of groot een organisatie ook is: alles draait om de mensen en hun communicatie. Ik ben competitief ingesteld en heb een stuk ondernemerschap in mij. Daar krijg ik alle ruimte voor. Maar niet ten koste van alles. Ik zorg er wel voor dat de werk-privébalans goed blijft. Als je goed in je vel zit, presteer je beter. Daar wordt iedereen blij van!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *