Dit interview werd in opdracht van Wolters Kluwer – Alure en in samenwerking met Patrick Koonings geschreven. Je vindt het interview hier

‘Ik laat graag mijn mening horen en houd van doorpakken. Dat past hier helemaal!‘

’Sommige dingen kun je niet leren: je bent accountmanager, of niet. Ik durf best te zeggen dat het bij mij door de aderen stroomt. Ik laat graag mijn mening horen en houd van doorpakken. Dat past hier helemaal. Je eigen oplossingen verzinnen, met veel vrijheid om je functie in te vullen. Ik vind dat heel prettig. Alle klanten onder de A12 behoren tot mijn werkgebied. Eens per week zit ik in Hengelo, soms in Hoevelaken en soms werk ik vanuit huis. Flexibel en met alle tools die ik nodig heb.

De samensmelting van de verschillende business units biedt nieuwe kansen. Voor de organisatie, voor de klant en voor mijzelf. Mijn portfolio groeit beduidend: door de groeiende samenwerking tussen Alure en Twinfield vertegenwoordig ik meer producten en is mijn werkveld breder. We krijgen een groot, solide softwarebedrijf waar leuke dingen staan te gebeuren. En ik ben er klaar voor!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *