Dit interview werd in opdracht van KvK en in samenwerking met Annemieke geschreven. Je vindt het interview hier

“Het is hier veel dynamischer dan de meeste mensen denken!”

Mijn baan
“Mijn werk is erg afwisselend, ik hou me met de meest uiteenlopende onderwerpen bezig: van digitale informatievoorziening tot evenementen als de Startersdag. Als medewerker Frontoffice zie ik de klanten ook fysiek. Iedere klant die bij mij binnen komt moet tevreden weer weggaan. Dat is mijn persoonlijke missie en ik ben er trots op dat me dat meestal ook lukt!”

Over de KvK

“Voordat ik hier kwam, had ik geen duidelijk beeld bij de Kamer van Koophandel. Net als veel mensen dacht ik dat het een statische overheidsinstelling was. Maar het is zoveel dynamischer dan ik me had voorgesteld! Het is een plek waar vernieuwende ideeën worden ontwikkeld en innovaties mogelijk worden gemaakt. Dat brengt veel dynamiek en uitdaging met zich mee.”

Mijn werkplezier

“De KvK heeft een wettelijke taak uit te oefenen, dus hebben wij naar buiten toe soms een wat formele uitstraling. Maar eenmaal binnen word je verrast door de frisse, open sfeer. Ik heb gezellige collega’s, maar ook de ondernemers die ik dagelijks tegenkom zijn heel leuk.”

Mijn toekomstige collega’s

“Als je wilt werken bij de KvK, moet je houden van een uitdaging. Vooral de digitalisering brengt veel veranderingen met zich mee. En wil je een functie op de Front- of Backoffice, dan staan inlevingsvermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden op het verlanglijstje.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *