europeesche verzekeringenDit interview is geschreven in opdracht van Europeesche Verzekeringen/a.s.r. met medewerking van Joyce Burkens. Je vindt het hier

Het reis- en recreatiespecialisme van Europeesche Verzekeringen brengt een grote mate van positiviteit met zich mee. En diezelfde positiviteit kenmerkt de persoonlijkheid van Joyce Burkens. Zij is één van de topvrouwen binnen a.s.r. . Met optimisme en energie draagt Joyce de eindverantwoordelijkheid over de operatie en ICT binnen Europeesche Verzekeringen. Samen met de ruim honderd medewerkers van deze verzekeringsmaatschappij realiseert én borgt zij de hoge performance omtrent deskundigheid, bereikbaarheid en klantgerichtheid.

Mijn baan
Europeesche Verzekeringen is dé specialist in verzekeringen op het gebied van Reis en Recreatie. Een sector die altijd veel beweging met zich meebrengt.  Wat mij zo aanspreekt is dat ik te maken heb met de hele keten. Van polisaanvraag tot het melden van een schade maar ook ICT, productmanagement en facilitaire zaken horen hierbij. Doordat de verschillende disciplines dicht bij elkaar zitten, bekijk je alles vanuit elk perspectief, dat vind ik erg interessant. En je hebt iedereen nodig om écht iets te bereiken. Ik zie het als een uitdaging om mijn energie in te zetten om de mensen in beweging te krijgen.

Mijn reden om te solliciteren bij a.s.r. 
Na een decennium binnen diverse managementfuncties bij de KLM, kwam er zo’n reflectiemoment waarbij ik dacht: ‘als ik van baan wil veranderen, dan moet ik dat nu doen’. Ik had zin om mijn vleugels uit te slaan, meer de inhoud op te zoeken en dat binnen een andere sector. En dat kon bij a.s.r. Na als hoofd Operational Excellence gewerkt te hebben, heb ik de interne overstap naar de Europeesche Verzekeringen gemaakt waar ik nu voor een meer operationele uitdaging sta.

Mijn collega’s
Bij de Europeesche Verzekeringen werken ruim 100 medewerkers. Iedereen is heel loyaal en betrokken. Ze hebben écht kennis van zaken en zijn zeer specialistisch. Doordat we acteren binnen de reis- en recreatiebranche is onze dienstverlening vrijwel altijd gekoppeld aan iets leuks. Bijvoorbeeld een vakantie of de aankoop van een motor. Hierdoor is de dynamiek en het enthousiasme echt voelbaar op de werkvloer.

Mijn visie op a.s.r. / Europeesche Verzekeringen als werkgever
Ondanks dat er gezien de onstuimige markt druk op de organisatie ligt, wordt er altijd de balans gevonden om te investeren in mensen. Er zijn volop opties om te ontwikkelen, hetzij door middel van opleidingen of bijvoorbeeld het verrijken van je productkennis en het bijwonen van diverse lezingen.

Mijn toekomst
Als het gaat om mijn toekomst, kijk ik die zeer positief tegemoet. Ik kan in deze functie heel veel mooie dingen doen, toegevoegde waarde leveren en echt iets betekenen voor de organisatie en voor de mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *