Waarheen?80fbe1a1-c036-4a3d-a0ad-1d64036f0fcd
Voor Tekst is verhuisd naar Zaanstraat 6L, 8226 ND in Lelystad. Met de A6 en N302 om de hoek zodat we nog sneller bij onze klanten kunnen zijn.

Alweer? Waarom?
Ja! Hoewel we een paar maanden geleden nog elders Project2een kantoorruimte betrokken, paste deze locatie toch nét niet goed genoeg bij Voor Tekst en onze wilde toekomstplannen. Aan de Zaanstraat hebben we de ruimte en rust om te schrijven, om onze klanten en leveranciers te ontvangen én om vaker met ons freelance team bijeen te komen zodat we optimaal teamwork kunnen leveren. 

Wanneer?
Per 5 oktober jongstleden. Dat betekent dat we qua inrichting nog wel wat laatste puntjes op de i aan het zetten zijn, maar het Nespresso-apparaat is geïnstalleerd en de roze koeken zijn op voorraad.

Welkom?
Natuurlijk! Als je de nieuwe kantoorruimte wil bewonderen, trek hebt in een roze koek en/of wil sparren over tekst, ben je van harte welkom. Laat ons wel even weten dat je komt, dan zorgen we dat de koffie (of thee) klaarstaat. Ons telefoonnummer is en blijft: (0320) 722 992.

1 comment

  1. Mmmmm ik verheug me nu al op de inspirerende roze koeken, donuts én koffie uit Het Nespresso-apparaat. What else?! Veel plezier op je nieuwe stek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *