training vacaturetekst In juni en oktober van dit jaar start Voor Tekst met nieuwe trainingen in het schrijven van wervende vacatureteksten. Trainingen die net iets dieper gaan. En waar je als recruiter, HR-/P&O-medewerker, intercedent of consultant werving & selectie de bagage krijgt om vacatureteksten echt tot achter de komma scherp op papier te zetten.

Nicol Tadema Traint_Voor Tekst_2016We geven als Voor Tekst al jaren basistrainingen op dit vlak. Als gespecialiseerd bureau dat adviseert, traint en teksten schrijft op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, delen we nu eenmaal graag onze kennis. En de deelnemers aan eerdere trainingen hebben ons veel inspiratie gegeven voor een verdiepingsslag in dit mooie thema. Daar spelen we met deze trainingen op in.

Het gaat om 2 fonkelnieuwe trainingen
In de vtraining-creatief-weberdiepingstraining Creatief vacatureteksten schrijven gaan we helemaal los op creativiteit. We willen kandidaten echt in het hart raken en rechtop in hun stoel krijgen. Hoe omzeil je clichés in je taalgebruik? Hoe schrijf je to-the-point en vanuit de juiste toon in social media? Waaruit haal je de inspiratie voor een echt onderscheidende tekst?

training-indetheorie-webTijdens de andere training Vacatureteksten schrijven ‘In de theorie’ gaan we dieper in op de theorie achter de vacaturetekst. Want het schrijven van wervende teksten is een vak apart. We leren je onder meer hoe je een goed intakegesprek voert, hoe je relevante bronnen op het gebied van arbeidsmarktinformatie gebruikt, hoe je SEO toepast voor optimale vindbaarheid en hoe je de Algemene Wet Gelijke Behandeling (discriminatie) vertaalt in vacatureteksten. Om maar eens wat te noemen.

Jeuken je handen om je in te schrijven?
Meld je dan nu aan! Dit kan vanaf nu via onze website. De eerste training Creatief vacatureteksten schrijven vindt plaats op 21 juni 2016. De datum voor de training ‘In de theorie’ is 11 oktober van dit jaar. De trainingen worden in Amersfoort gegeven en kunnen ook los van elkaar worden gevolgd.

Wil je eerst nog onze basistraining volgen? Dat kan. Er staan er al 2 vooruit gepland op 7 juni en 20 september a.s.

En als je wil dat we trainingen op maat voor jouw bedrijf geven… we komen graag naar je toe om een incompany training te verzorgen. Mail ons via info@voortekst.nl of bel via  (0320) 722 992.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *