Snel je vacatureteksten laten verbeteren


Vacatureteksten laten herschrijven op een wervende manier. Waarbij je jouw doelgroep bereikt, overtuigt en activeert. En van een talent een sollicitant maakt. Met jullie huidige vacaturetekst en een ingevulde vragenlijst als basis, herschrijven wij deze teksten. Binnen 2 werkdagen ontvang jij de nieuwe versie. Scheelt jou weer tijd en uiteindelijk ook geld. Want met een wervende vacaturetekst verkoop je naast een baan ook je werkgeversmerk. Maak er werk van. 

Vanaf 5 vacatureteksten

€ 312

per stuk

Vanaf 25 vacatureteksten

€ 280

per stuk

Vanaf 10 vacatureteksten

€296

per stuk

Zo werkt het.

 

Voorwerk

Na het versturen van jouw aanvraag krijg je dezelfde werkdag reactie. Die snelheid houden we er lekker in. Want hoe sneller jij de input levert, hoe sneller de tekstschrijvers beginnen met schrijven. Na het ontvangen van deze input krijg je de eerste versie binnen 2 werkdagen al in je inbox.  

Herschrijven

De introductie, functie-inhoud en functievereisten krijg je herschreven terug. Deze 3 elementen zijn per baan verschillend en verdienen aandacht. Bij het herschrijven ligt hier de focus op het: 

  • leesbaar maken van de tekst. Denk aan de ideale opbouw, begrijpelijke taal en zinslengte. 
  • controleren of de vacaturetekst inclusief is en voldoet aan wet- en regelgeving.   
  • adviseren over de functietitel en andere onderdelen die de kans op succes van jouw vacaturetekst vergroten. 

Na het schrijven checkt onze eindredacteur de hele tekst op spelling en grammatica. 

Ontvangen herschreven vacaturetekst

Zoals beloofd krijg je binnen 2 werkdagen de herschreven vacaturetekst. Klaar om online te zetten. Op jullie werkenbij-site, social media en misschien zelfs bij verschillende jobboards. De juiste woorden voor de vacaturetekst staan op papier. Nu is het tijd dat de juiste talenten deze tekst ontdekken, lezen en er uiteindelijk solliciteren.  

Samenwerken met dé specialist in arbeidsmarktcommunicatie is altijd slim. Of het nu gaat over 5 vacatureteksten of 1.000.

  • We garanderen maximaal 5 verbeterde vacatureteksten per week. 
  • Na het ontvangen van de input ontvang je de verbeterde vacaturetekst binnen 2 werkdagen. Deze uren tellen uiteraard alleen tijdens kantoordagen.  
  • De genoemde prijzen zijn exclusief btw.