wervingstekst-optimaliserenStel… er is een tool waarmee je:

  • Een vacaturetekst inhoudelijk sterk kunt verbeteren.
  • Direct ziet wat goed is en wat beter kan.
  • Een match kunt maken op de drivers van de doelgroep.
  • Doelgroepgerichte suggesties krijgt voor arbeidsvoorwaarden.
  • Doelgroepgericht(er) kunt werven.

vacaturetekst-verbeterenDat maakt de wonderlijke wereld van werving nét even mooier, toch? En met de VacatureVerbeteraar ligt dat binnen handbereik. De VacatureVerbeteraar is dé tool om jouw wervingsteksten te optimaliseren.

Voor Tekst & VacatureVerbeteraar
Na enkele van onze vacatureteksten ‘door de VacatureVerbeteraar te halen’, werd al snel duidelijk dat de tool toegevoegde waarde heeft voor onze dienstverlening. In luttele seconden verschijnen de belangrijkste factoren in beeld voor de beoogde arbeidsmarktdoelgroep. Op basis van deze data kunnen we bepaalde factoren een prominentere plek in tekst geven, arbeidsvoorwaarden prioriteren én de opdrachtgever adviseren. Redenen te over dus om bij de Beste Vacaturetekst en advieswerkzaamheden een beroep te doen op VacatureVerbeteraar.

Hoe werkt de VacatureVerbeteraar?
Zodra je een vacaturetekst deelt, scant de VacatureVerbeteraar de tekst op aanwezigheid van synoniemen en beschrijvingen van de belangrijkste factoren.

Aansluitend krijgt je tekst een sterrenscore. Maar nog belangijker: je ziet in één oogopslag op welke punten je de vacature(tekst) nog kunt verbeteren. Afgestemd op jouw specifieke doelgroep.

Van welke data maakt de VacatureVerbeteraar gebruik?
De data waar VacatureVerbeteraar gebruik van maakt voor de berekeningen en analyses komen van diverse bronnen. De voornaamste bron met de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en pullfactoren is het ArbeidsmarktGedragsOnderzoek (AGO) van Intelligence Group. Daarnaast maakt VacatureVerbeteraar gebruik van data via Jobdigger, CBS en Loonwijzer.nl.


vacatureverbeteraar_1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *