50% korting voor beste vacatureteksten.

Exclusief voor gemeenten, tot 31 mei 2020.

Bereik je arbeidsmarktdoelgroep met het maatwerk van de Beste vacaturetekst. In een unieke samenwerking met Jobsrepublic zetten we speciaal voor gemeenten onze expertise in. Tot 31 mei zelfs met 50% korting. Doe als onder andere de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Katwijk en Lelystad. Zij gingen je al voor. Want ook in deze tijden geldt: liever 3 goede reacties dan 50 middelmatige sollicitaties.

✪✪✪ Gebruik bij jouw bestelling in het opmerkingenveld de kortingscode: Jobsrepublic50

De Beste vacaturetekst bestaat uit een goede intake, doelgroependata en een uitstekend geschreven tekst gericht op de doelgroep. Dus denken we mee over de functienaam en schrijft de copywriter onderscheidend en activerend. In de juiste tone of voice en met een zinslengte aangepast aan het werk- en denkniveau van de doelgroep. En uiteraard tekstueel geoptimaliseerd voor Google for Jobs. Dat spreekt voor zich.

"De mensen van Voor Tekst begrijpen wat het betekent om samen met een organisatie zoals de gemeente Amsterdam te werken."

- Gemeente Amsterdam

"Fijne club om mee samen te werken!"
- Gemeente Vlaardingen

Samenwerking met Jobsrepublic

Overheidsorganisaties kampen in hun werving vaak met het probleem dat de verkeerde mensen solliciteren om de verkeerde reden. Tegelijkertijd worden ideale kandidaten vaak niet bereikt omdat ze de overheid niet op het vizier hebben. Jobsrepublic lost dit probleem op door de inzet van Hyper Targeting. Met hun methode targetten ze exact de juiste doelgroep voor je vacature via social media. Ze verleiden de kandidaat naar de vacature en meten de interesse. Warme kandidaten worden vervolgens herhaaldelijk en geautomatiseerd aan de vacature herinnerd met als uiteindelijk doel ze tot solliciteren te verleiden. 

Wil jij de Beste vacatureteksten die je door ons laat schrijven op deze effectieve manier onder de aandacht brengen? Schakel met Harald Stadermann, Sales Director bij Jobsrepublic via 06 34896474.

Goed om te weten:

  • een schriftelijke intake kan ook.
  • de 50% korting geldt bij afname van een vacatureteksttegoed voor 31 mei 2020.
  • de 50% korting is alleen geldig in combinatie met een campagne bij Jobsrepublic vanaf €749.
  • de 50% korting is alleen van toepassing voor Nederlandse gemeenten.
  • de 50% korting geldt tot maximaal 25 teksten per organisatie.
  • een vacatureteksttegoed is na aanschaf 1 jaar geldig.
  • de doorlooptijd voor een Beste vacaturetekst is 4 werkdagen.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.