Traffic manager a.k.a. ceremoniemeester

Bij tekstbureau Voor Tekst houden we van onze klanten. We geven ze liefde en dragen ze op handen. Een lang en gelukkig huwelijk, daar gaan we voor. En wat is nu het geheim van een goed huwelijk? Juist. Een ijzersterke ceremoniemeester. En dus zoeken we er een bij Voor Tekst, in de vorm van een vrolijke traffic manager. Want als het feest begint zonder stress, proosten we samen op vele mooie jaren.

Jij zegt volmondig ‘ja’ tegen:

Echt álles regelen (binnen 32 uur in de week)
En verdomd goed ook. Jouw focus en doorzettingsvermogen zijn de drijvende kracht achter het halen van elke deadline en het verrassen van onze klanten. Zo houd je een huwelijk bloeiend en ons team in de goede flow. Je plant met vooruitziende blik opdrachten in, vindt er de juiste tekstschrijver én eindredacteur bij en stelt offertes op. Jouw voorbereidingen zijn het halve werk voor de collega’s. Daarnaast bel je regelmatig met onze klanten, ook gewoon om te vragen hoe het gaat. Want ook dat is liefde.

Prioriteiten bijstellen per minuut
Als je net denkt dat je even achterover kan leunen, ploft er een spoedaanvraag in de mailbox. Tegelijkertijd gaat de telefoon en blijkt een collega ziek. Jij gooit de planning om. Dat doe je razendsnel, klantgericht, empathisch en met een gezonde zakelijke blik. Natuurlijk denk je eraan de zieke collega een beterschapskaartje te sturen. De postzegel is nog niet geplakt of er wordt een vertaling van een tekst aangevraagd. Jij schakelt vliegensvlug met het vertaalbureau. Echt… als je van tevoren wil weten hoe je werkdag eruitziet dan wordt dit geen gelukkig huwelijk.

Elk moment weer iets anders doen
Sleur is funest voor elke relatie, maar dat zal ons niet overkomen. Het ene moment jaag je achter de brontekst aan van de KLM, die een tekstschrijver vervolgens omzet naar een wervende vacaturetekst. Een ander moment plan je een intakemoment in tussen de NS en de copywriter, zodat er geweldige webteksten kunnen worden geschreven voor de nieuwe werkenbij-site. Tegelijkertijd coördineer je een project voor een lokaal uitzendbureau dat 300 vacatureteksten wil laten redigeren. Tussendoor beantwoord je de telefoon, doe je de deur open voor onze gasten en geef je debiteurenbeheerder Tom een aai over z’n bol.

Trouw(e) locatie
Je arriveert bij een vrolijk en ambitieus tekstbureau. De beste als het gaat om arbeidsmarktcommunicatie. Geweldige klanten, waaronder NS, Rabobank, VodafoneZiggo, KLM en KPN vertrouwen op ons als het gaat om het schrijven van, adviseren over en trainen op het vlak van wervende teksten.

Met jou erbij zitten we met 7 man/vrouw én 1 hond op een creatief kantoor in het ‘pittoreske’ Lelystad, direct aan de A6. Het getal 7 is natuurlijk een geluksgetal, maar we tellen de freelancecrew van Voor Tekst ook mee: 12 toppers waaronder arbeidsmarktcommunicatieadviseurs, trainers, copywriters en eindredacteuren.

Onze huwelijkse voorwaarden (op fulltime basis):

  • tot € 2.900 bruto per maand, op fulltime basis en via payrolling.
  • werktijden tussen 8:30 en 17:00 uur, sowieso op maandag en vrijdag en de andere dagen in overleg.
  • reiskostenvergoeding (vanaf 10 km en tot 40 km vanaf ons kantoor in Lelystad).
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • pensioenopbouw na een half jaar.
  • eens per maand een relaxte stoelmassage.
  • elke dag gezellig en gratis lunchen.

Checklist
Liefde is een werkwoord. En juist het werk als traffic manager doet jouw hart sneller kloppen. Samenwerken vind je fijn: “Een goed huwelijk is ook samen doen.” En van een kloppende planning gaan jouw ogen stralen. Verder pak je ons in met jouw eerdere ervaring als projectcoördinator of traffic manager bij een communicatie- of mediabureau. Met een jaar of 3 zit je helemaal goed. Heb je alleen ervaring als office manager? Jammer, dan kan je de uitnodiging verscheuren.

Uitnodiging

  • ben jij onze Mrs. (of Mr.) traffic manager? Doe ons een aanzoek vóór 30 april.
  • voor 15 mei krijg je onze reactie. Met een beetje pech een afwijzing, met een goede cv en motivatie een uitnodiging voor een eerste gesprek met Nicol en Maaike.
  • zweven we allebei na het gesprek op een roze wolk? Dan plannen we in juni nog een gesprek waarbij ook Myrthe, onze steun en toeverlaat op HR-vlak, aanschuift.

De weddingplanner van deze vacature traffic manager is Maaike Bouwmeester. Zij is het aanspreekpunt bij vragen en bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag via maaike@voortekst.nl / 0320 – 72 29 92.