Senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie (32-40 uur)

Een droombaan als je….

 • tekst het allerleukste vindt binnen je vak.
 • warm wordt van een mix van trainen, adviseren, schrijven en relatiebeheer.
 • de meest flauwe woordgrapjes kan waarderen.
 • een kijkje in de keuken wil nemen bij clubs als KPN, NS, Achmea en Randstad.

Een nachtmerrie als je…

 • houdt van orde, rust en regelmaat.
 • de waarde van het geschreven woord niet (er)kent.
 • graag strategisch bezig bent.
 • je van 9-17 uur thuis voelt tussen 4 muren.

Wat je (goed) doet

‘Geen werkdag is hetzelfde’ wordt vaak te pas en te onpas in vacatureteksten gebruikt; als senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie bij Voor Tekst is het toch echt de brute realiteit. Een gemiddelde werkweek ben je niet meer dan 2 dagen op kantoor in het pittoreske Lelystad. Da’s pure qualitytime met de 9 collega’s die lijden aan taalfanatisme en met labrador Tom en z’n overdosis enthousiasme. Ook is het hard werken aan adviezen in de vorm van vacaturetemplates, tone-of-voice-documenten en persona’s. Tussendoor coach je de copywriters en schrijf je uiteenlopende teksten. Omdat je van hard werken honger krijgt, wordt deze gestild tijdens de lunch met alle collega’s aan onze houten tafel. Soms gezond, soms ongezond. De flauwe woordgrappen vliegen over tafel. Er mag worden gelachen met volle mond.

De andere 2-3 dagen van je werkweek ben je ‘ergens’ in Nederland. Geen idee waar eigenlijk, want da’s dus steeds anders. Misschien rijd je op dinsdag wel naar Utrecht om een incompanytraining te geven en doe je je klantbelletjes op woensdag vanaf huis. Op donderdag en drink je in Rotterdam een kop koffie met een recruitmentmanager van een de grootste werkgevers die Nederland kent. De week erop? Dan bezoek je een employer branding-event in Amsterdam, geef je een pitch bij een prospect in Putten en word je in Eindhoven gebriefd door een HR-manager voor een nieuw project.

Aangenaam

Schrijven, trainen en adviseren als het gaat om teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie: bij Voor Tekst doen we niets liever. En we doen niets anders. Met 100% focus en kennis van zaken durven we onszelf de specialist te noemen als het gaat om vacatureteksten, webteksten, testimonials, e-mailteksten of andere teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Online en offline. Voor interne en externe arbeidsmarktcommunicatie.

Alles wat we bij ons tekstbureau doen, gebeurt vol overgave. Met kennis van zaken en op basis van doelgroependata. Samen met een sterk schrijversteam en projectteam. Voor én bij werkgevers, zoals Gemeente Rotterdam, KPN, Achmea en NS. In opdracht van intermediairs, waaronder Randstad, Brunel en Luba Uitzendbureau. In samenwerking met jobmarketingbureaus, zoals Adver-Online en Brandmannen. Met plezier! Met jou erbij!

Niet voor niets

 • een brutomaandsalaris tussen de € 3.500 en € 4.000. Op fulltime basis en via payrolling.
 • thuiswerkdagen en werktijden. Die bepaal je grotendeels zelf.
 • een auto van de zaak. Klein maar fijn.
 • pensioenopbouw. Na een half jaar.
 • vakantiedagen en -geld.
 • maandelijks een stoelmassage.

Wat je meebrengt

Een onrealistische eisenlijst is voor 48% van de sollicitanten een reden om af te haken. Dat risico willen we niet lopen. En je weet zelf ook wel wat er nodig is voor deze vacature senior adviseur arbeidsmarktcommunicatie.

Wat je moet doen

Niks moet, alles mag. Toch, als dit klinkt als jouw droombaan, kan jij zomaar onze droomkandidaat zijn. Laat je gegevens achter en laten we samen kijken of dromen uit kunnen komen.

Vragen? Of jezelf uitnodigen voor een kop koffie? Whatsapp Nicol Tadema via 06 – 11 76 08 46.