Vacature office manager.

Samen met jouw collega Angela ben je het allereerste aanspreekpunt voor onze klanten. Fijne klanten waaronder Coca-Cola, JUMBO, Randstad en gemeente Amsterdam. Zij rekenen op Voor Tekst wat betreft het schrijven, trainen en/of adviseren inzake teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. En dus rekenen zij ook op jou. Aanzienlijk ook want in deze fulltime baan (40 uur per week) regel jij állés. Van aanvraag tot oplevering. Dit doe je met veel plezier, met aandacht voor details en goed.

Een legpuzzel van 1.000 stukjes is er niets bij

Het ene moment heb je telefonisch contact omtrent de intake voor een vacaturetekst. Vervolgens stel je schriftelijk een bevestiging voor een training op. Via het planningssysteem Gripp plan je de vacaturetekst in. Hierbij selecteer je de tekstschrijver en eindredacteur die bij het project passen én beschikbaar zijn. Je zorgt dat de bevestiging van de training bij de juiste persoon terechtkomt. Tussendoor doe je de deur open voor gasten.

Stilzitten? Dat doe je misschien achter de laptop, maar op werkgebied zeker niet. “En dat is wat ons werk zo veelzijdig maakt, een legpuzzel van 1.000 stukjes is er niets bij.” Zo omschrijft jouw toekomstige collega Marjolein het. Collega Angela vult aan: “Die puzzel kloppend krijgen, dat is het allerleukste. Hoe uitdagend de situatie er ook uitziet, het komt altijd goed!”

Een gemiddelde werkdag

 • snel schakelen bij het bevestigen, inplannen en monitoren van schrijf-, advies- en trainingsopdrachten.
 • prioriteiten stellen: opdrachten vliegen je om de oren, je zet ze in de juiste volgorde.
 • overzicht behouden: ook als de mailbox volstroomt en tegelijkertijd de telefoon én deurbel gaat.
 • knopen doorhakken: wie koppel je aan welke klant? En wanneer?
 • 101 dingen tegelijkertijd doen: planning, relatiebeheer en ook voorraadbeheer.

Welkom bij Voor Tekst

Voor Tekst is het enige tekstbureau dat zich 100% richt op teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat maakt ons tot de specialist als het gaat om bijvoorbeeld vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten. We schrijven, trainen en adviseren.

Vanaf onze goed bereikbare kantoorlocatie in Lelystad (en nu vooral vanuit huis) werken we met een ongekend enthousiast team. We zijn een doodnormale platte organisatie waarin iedereen erg toegankelijk én welkom is. Lunchen doen we het liefst gezamenlijk op kantoor en een BBQ, rollenspel of escaperoom op zijn tijd is ons ook niet vreemd. Uiteraard staat dat nu allemaal op een laag pitje. Geloof ons, daar gaan we weer vol voor zodra het kan. We gaan voor kwaliteit en steken onze mening niet onder stoelen of banken. Daar staat tegenover dat we niet schromen je op een voetstuk te plaatsen als je jezelf waarmaakt.

Onmisbare kwaliteiten voor de ideale office manager

We vroegen collega Angela wat zij onmisbaar vindt bij een collega die deze functie met succes invulling gaat geven. Haar antwoord? “Je moet heel snel kunnen schakelen en multitasken. Juist door opdrachten zo snel mogelijk te combineren met een tekstschrijver en door te schakelen tussen de diverse werkzaamheden is de uitdaging compleet. Die ‘spanning’ is iets wat je nodig moet hebben om goed te functioneren.”

In de praktijk betekent dit dat er altijd een plan B moet klaarliggen. En lukt het niet linksom? Dan regel jij het rechtsom. Als zelfstandig opererende teamspeler breng je verder mee:

 • minstens een mbo 4-diploma.
 • minimaal 3 jaar ervaring in de profitsector als office manager*, project manager, traffic medewerker of management assistent.
 • klantgerichtheid én resultaatgerichtheid; met een lach op je gezicht hou je de controle over alle afspraken en werkprocessen.
 • de flexibiliteit en ruimte om af en toe extra uren te werken; tijdens afwezigheid van collega’s of bij drukte.

*Voor deze vacature zoeken we dus een ervaren office manager, daarom staat deze functienaam bovenaan de vacaturetekst. Ook met ervaring als project manager, traffic medewerker of management assistent zijn er mogelijkheden. In de praktijk noemen we de baan ‘traffic medewerker’.

Wie geeft, mag ontvangen

Een fulltime baan (in beginsel op payrollbasis) waar je kunt rekenen op veel waardering. Daarnaast bieden we op basis van een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris tot € 2.750,00.
 • een reiskostenvergoeding (€ 0,19 vanaf 10 kilometer tot 40 kilometer, enkele reis).
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • een verzorgde lunch op kantoor (zodra dit weer kan).

In deze fulltime functie werk je 40 uur per week vanaf kantoor in Lelystad (zodra dit mogelijk is).

Langer wachten is écht niet nodig

Solliciteer direct en uiterlijk 3 mei als jij deze baan wilt bemachtigen. Na jouw sollicitatie ontvang je een bevestiging en hopelijk nodigen we je uit voor een gesprek met je toekomstig leidinggevende en bureaudirecteur Alice Zeijlemaker. Zijn jullie allebei enthousiast dan maak je kennis met je directe trafficcollega(’s). Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je eerst meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure? Alice geeft het je graag. Je bereikt haar via alice.zeijlemaker@voortekst.nl of via WhatsApp op 06 - 24 64 08 87.