Lead trainer arbeidsmarktcommunicatie.

Benieuwd wat Coca-Cola, KWF, Randstad en gemeente Amsterdam met elkaar gemeen hebben? Als onze lead trainer arbeidsmarktcommunicatie deel jij jouw kennis met hen en al onze andere geweldige opdrachtgevers. Dit doe je tijdens trainingen en adviestrajecten die gaan over teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Laat jij 24 tot 32 uur per week mensen ervaren dat tekst werkt én hoe tekst werkt?

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

Op locatie, online of op een podium, in groepsverband of 1-op 1: met jouw kennis van zaken, praktische insteek en overtuigingskracht maak je het verschil. Je geniet van de enorme vrijheid die je krijgt. Daarbij wordt je agenda lekker volgepland maar kies je zelf wanneer en waarvandaan je de zaken uitvoert. Zolang alles (ruim) op tijd af is en je rekening houdt met jouw collega’s vinden we heel veel goed. De zaken die je moet uitvoeren? Denk aan:

 • trainingen van a tot z, van voorbereiding tot nazorg.
 • onderbouwde, veelal schriftelijke adviezen geven.
 • borgen van de kwaliteit van alle trainingen en adviesprojecten waarvoor je bijvoorbeeld collega-trainers begeleidt en de trainingspresentaties (mede) ontwikkelt, actualiseert en optimaliseert.

Thema’s waarover je traint en adviezen ontwikkelt? Denk aan inclusief communiceren, vacaturetemplates, de Job Value Proposition, tone of voice, wet- en regelgeving en optimale vindbaarheid zoals in Google (for Jobs).

Aangenaam

We maken werk van teksten voor de arbeidsmarkt. En niets anders dan dat. Voor Tekst is het enige tekstbureau dat zich 100% richt op teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat maakt ons tot de specialist als het gaat om bijvoorbeeld vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten.  

Op maandagen werken én lunchen we als team samen in onze moderne en goed bereikbare kantoorlocatie in Almere. De rest van de week kiezen we zelf waar we werken: meestal vanaf huis of we schuiven aan bij de beschikbare flexplekken in bijvoorbeeld Utrecht, Zwolle of Den Bosch. We zijn een doodnormale platte organisatie waarin iedereen erg toegankelijk én welkom is. We gaan voor kwaliteit en steken onze mening niet onder stoelen of banken. Daar staat tegenover dat we niet schromen je op een voetstuk te plaatsen als je jezelf waarmaakt.

Praktisch

Ook jij schuift natuurlijk de eerste werkdag van de week gezellig aan op kantoor in Almere. De overige dagen werk je waar je wilt óf je geeft trainingen/adviessessies op locatie door heel Nederland. Deze trainingen/adviessessies vinden meestal plaats op dinsdagen en donderdagen dus beschikbaarheid op die dagen is echt nodig.

Qua werktijden is er over en weer flexibiliteit waarbij je jouw agenda wel aanpast aan de te geven trainingen en/of presentaties. Concreet betekent dit dat het geen 9-tot-5-baan is.

Onmisbaar

Je hoeft echt geen schrijver te zijn; je snapt wel dat en hoe teksten werken en weet dit op anderen over te brengen. Zelfstandig werken gaat je goed af en je bent ad rem in woord en daad. Je bent een gelijkwaardig gesprekspartner die de vertaalslag kan maken van een situatie naar een advies. Voor je collega’s ben je een klankbord. Bovendien heb je:

 • sowieso hbo-werk- en -denkniveau.
 • >5 jaar werkervaring als bijvoorbeeld recruitment marketeer, employer brand specialist of trainer arbeidsmarktcommunicatie.
 • ervaring met het trainen van groepen met >8 deelnemers.

Wie geeft, mag ontvangen

Een parttime baan voor 24 tot 32 uur per week (wat past bij jou?) waarin je al je energie kwijt kunt. In ruil voor je tomeloze inzet krijg je uiteraard veel waardering. En daarnaast, op basis van een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris tot € 3.750,00.
 • een zilverkleurige Skoda Fabia combi voor de zakelijke kilometers. Je betaalt geen eigen bijdrage en mag hem ook privé gebruiken.
 • een telefoon en laptop.
 • opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • 24 vakantiedagen + 8% vakantietoeslag.
 • gratis meelunchen op maandagen.
 • een pensioenregeling waarvoor je geen eigen bijdrage hoeft te betalen.

Jouw call to action

 • solliciteer voor 18 oktober waarbij je niet alleen je cv aan info@voortekst.nl stuurt, je vertelt ons ook wat er nóg beter kan aan deze vacaturetekst.
 • het voorbereiden en geven van een korte training is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure? Alice Zeijlemaker, bureaudirecteur en jouw direct leidinggevende, staat je graag te woord. Je bereikt haar via alice.zeijlemaker@voortekst.nl of via WhatsApp op 06 - 24 64 08 87.