Training Optimaliseer jouw vacatureteksten voor Google for Jobs.

Het is niet meer de vraag óf Google for Jobs naar Nederland komt, maar vooral wannéér Google for Jobs in ons land wordt uitgerold. En dus kan je maar beter nú al je vacatureteksten op zo’n manier (leren) schrijven dat je straks optimaal scoort in de job search engine. Dit kan tijdens de training Optimaliseer je vacaturetekst voor Google for Jobs. Als je je nog af mocht vragen of Google for Jobs werkt, in landen waar de search engine al is uitgerold:

  • nam het websiteverkeer naar vacaturedetailpagina's toe met > 15% tot 20%.
  • wordt een toename van 20% tot 50% ervaren als het gaat om sollicitaties op vacatures.

Voor een optimale vindbaarheid van vacatures in Google for Jobs zijn diverse factoren van toepassing die je grofweg in 2 categorieën kan indelen. Enerzijds het technische aspect, waaronder het toevoegen van een set speciale codes aan je vacaturetekst. Deze structured data worden dan door Google geïndexeerd en verwerkt. Anderzijds kan je een vacaturetekst tekstueel optimaliseren. Zo wordt je vacature én beter gevonden én neemt de kans toe dat er op jouw vacature geklikt wordt, in plaats van op andere vacatures in de zoekresultaten. En bij deze laatste categorie, het tekstueel optimaliseren van jouw vacaturetekst voor Google for Jobs, kunnen wij jou helpen. Schuif op open inschrijving aan bij de training Optimaliseer jouw vacatureteksten voor Google for Jobs.

Goed om te weten

  • de training is inclusief koffie/thee/frisdrank en lunch.
  • er is per training plaats voor maximaal 10 deelnemers.
  • annuleren? Dat kan tot 1 maand voor aanvang (kosten € 25). Annuleer je later dan 1 maand van tevoren? Dan brengen we het hele bedrag in rekening.
  • ben je verhinderd? Dan kan je – kosteloos – een vervanger/collega deel laten nemen aan de training. Geef deze wijziging s.v.p. door via info@voortekst.nl.