Training De psychologie van overtuigen bij teksten voor arbeidsmarktcommunicatie.

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Keuzes maak je voor 95% onbewust. Hoe je daar slim op inspeelt met het schrijven van teksten voor arbeidsmarktcommunicatie? Aan de hand van de 7 wereldberoemde beïnvloedingsprincipes van professor Cialdini weet jij na deze 3 uur durende training hoe je online kan beïnvloeden én overtuigen. Psychologie op zijn best! Hoe jij die beïnvloedingsprincipes toepast binnen recruitment? Ontdek het tijdens deze training.

Ik hoor je denken: beïnvloedingsprincipes van Cialdini? Ja, dat klopt. 6+1 om precies te zijn: wederkerigheid, toewijding en consistentie, sociale bevestiging, sympathie, autoriteit, schaarsheid en eenheid. Tijdens de training geven we je tips, tricks en vooral veel inspiratie voor hoe je die principes kan toepassen. Van het toepassen van testimonials, die bewijslast leveren en conversie verhogen, tot het plaatsen van een sluitingstermijn om urgentie aan te wakkeren. Wist je bijvoorbeeld dat 83% van de kandidaten zegt dat reviews beïnvloeden waar ze solliciteren? De bewezen resultaten liegen er niet om. Speel jij straks de mindgame door beïnvloedingsprincipes in arbeidsmarktcommunicatie toe te passen?

Goed om te weten

  • annuleren? Dat kan tot 1 maand voor aanvang (kosten € 25). Annuleer je later dan 1 maand van tevoren? Dan brengen we het hele bedrag in rekening.
  • ben je verhinderd? Dan kan je – kosteloos – een vervanger/collega deel laten nemen aan de training. Geef deze wijziging s.v.p. door via info@voortekst.nl.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.