Online training Vacatureteksten schrijven.

Sneller en slimmer vacatureteksten schrijven? Ontdek hóé tijdens onze online training op open inschrijving. Dit doe je niet alleen: onder begeleiding van een ervaren adviseur arbeidsmarktcommunicatie en samen met andere recruiters, HR-professionals en communicatiemedewerkers van uiteenlopende organisaties. Dit trainingstraject is bij uitstek geschikt voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft óf gaat schrijven. Start er een nieuwe collega? Laat deze training Vacatureteksten schrijven onderdeel uitmaken van het inwerkplan/de onboarding.

Kennis moet je delen

En dat doen we graag, goed en veel. Tijdens 3 online trainingssessies spreken we met elkaar over o.a. de werking en waarde van vacatureteksten, wat de juiste opbouw is en hoe je doelgroepgericht schrijft. Ook is er aandacht voor Google for Jobs, doelgroependata en onderscheidend schrijven. Tussen de sessies door krijg je 2 (t)huiswerkopdrachten mee. Ook ontvang je het boek Werven met Woorden t.w.v. EUR 29,95.

Gratis vacaturetekstscan

Speciaal voor dit trainingstraject geven we aan elke deelnemer een gratis vacaturetekstscan weg (t.w.v. EUR 150,00). 

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom delen we het trainingsmateriaal, het boek Werven met Woorden en een voorbereidingsopdracht vóórdat de eerste online training begint. 

3 x 1,25 uur training

Tijdens 3 trainingssessies van ieder 1,25 uur delen we praktische tips, herkenbare voorbeelden, korte schrijfoefeningen en veel kennis. Er is volop ruimte voor interactie. 

2 huiswerkopdrachten

Tussen de 3 sessies door ontvang je huiswerkopdrachten die bijdragen aan jouw leerproces. 

Vacaturetekstscan

Uniek aanbod: na afloop van het traject ontvang je van de trainer 1-op1-feedback (t.w.v. EUR150,00) tijdens een videocall of in een document.

Deze klanten gingen je al voor.