Training Vacatureteksten schrijven - basis (open inschrijving).

Volg de training Vacatureteksten schrijven en ontdek hoe je als recruiter, intercedent, P&O-adviseur of HR-medewerker met een onderscheidende vacaturetekst jouw doelgroep bereikt. Laat je binnen 1 dag informeren, inspireren en enthousiasmeren als het gaat om het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie.

Als gespecialiseerd tekstbureau weten we uit eigen ervaring over welke hobbels jij kan struikelen tijdens de vacature-intake en het schrijfproces. De lessen die wij hebben geleerd tijdens het vallen en weer opstaan, delen we graag tijdens deze basistraining Vacatureteksten schrijven. En we delen tips en tricks. We nemen drempels weg als het gaat om het schrijven van doelgroepgerichte en onderscheidende teksten, wet- en regelgeving en vindbaarheid. En jij? Jij voegt direct de daad bij het woord: tijdens deze training herschrijf je onder begeleiding jouw eigen vacaturetekst. Zo ga je naar huis met een volledig geoptimaliseerde vacaturetekst en een bak aan kennis over de vacaturetekst.

Benieuwd naar onze online alternatieven? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Aanschuiven bij deze training?

Ja, dat wil ik

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Om je vast op te warmen, ontvang je van ons een passende voorbereidingsopdracht. Tijdens de training Vacatureteksten schrijven wordt deze opdracht behandeld.

Trainingsdag

Een effectieve mix van praktische tips, herkenbare voorbeelden, korte schrijfoefeningen, veel interactie en volop kennisdeling kenmerkt deze 6-uur durende training Vacatureteksten schrijven.

1-op-1 feedback 

Na de training ga je naar huis met een zelf herschreven vacaturetekst. Eenmaal op kantoor scherp je deze nog even aan en deel je de vacaturetekst met onze trainer. De trainer geeft 1-op-1 schriftelijke feedback die bestaat uit tips en hopelijk ook veel complimenten!

Terugblikken

Tijdens een kort belmoment nemen we met elkaar door hoe je de training hebt ervaren. Zijn de vooraf gestelde doelen behaald? Ben je blij met de resultaten? Kunnen we nog iets voor jou betekenen? 

Goed om te weten

  • de training is inclusief koffie/thee/frisdrank en lunch. Ook ontvang je het boek Werven met Woorden , een deelnamecertificaat en een usb-stick met daarop de presentatie.
  • er is per training plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Deze klanten gingen je al voor.

The secret of getting ahead is getting started - het is een kwestie van doen om vooruit te komen en Nicol weet de groep op de juiste manier te motiveren.