Online incompany training vacatureteksten schrijven.

Als offline trainingen Vacatureteksten schrijven even stilstaan, gaan we online door! Want wat er ook gebeurt, het schrijven van vacatureteksten blijft een steevast terugkerende taak voor recruiters en hr-professionals. Hoe het schrijven van een vacaturetekst efficiënter, effectiever én leuker kan, ontdek je tijdens de online training Vacatureteksten schrijven.

Onze trainers delen online kennis, herkenbare praktijkervaringen en direct toepasbare tips en tricks. Zo kan je direct na de online training de enorme waarde benutten die het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie biedt. Ongeacht waar je vandaan werkt, met een gebruiksvriendelijke online learningtool én met de mogelijkheid om de training nog eens terug te kijken.

Deze online training Vacatureteksten schrijven bestaat uit 3 delen: 2 online sessies van 1,25 uur én 1 persoonlijke sessie per deelnemer van circa 15 minuten. Tijdens alle sessies zoeken we zoveel mogelijk de interactie op. Daarnaast is er een WhatsApp-groep waar deelnemers tussentijds vragen kunnen stellen.

Online incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Voorbereidingsopdracht

Vooraf delen we het trainingsmateriaal waaronder het boek Werven met Woorden en een voorbereidingsopdracht. 

Contact

Al een week voor de eerste sessie worden deelnemers toegevoegd aan een Whatsapp groep. Hier kunnen deelnemers, voor, tijdens en tot 1 maand na het trainingsproces, vragen aan de trainer stellen en ervaringen met mede-deelnemers delen. 

Eerste online sessie

Tijdens de eerste online sessie van 1,25 uur leggen we de basis en gaan we in op de waarde en werking van tekst, creëren we een persona en delen we direct toepasbare tips hoe doelgroepgericht vacatureteksten te schrijven.

Tweede online sessie

In de tweede sessie van 1,25 uur van deze online training Vacatureteksten lopen we stap voor stap de vacaturetekst door: van functienaam tot en met de afsluiting. Ook hier geldt dat we praktische do’s en dont’s meegeven die direct dezelfde werkdag al toe te passen zijn.

Feedback

Na afloop van de tweede sessie schrijft elke deelnemer een zelfgeschreven vacaturetekst en deelt deze met de trainer. Aansluitend plannen we per deelnemer een 1-op-1-videocall. Tijdens de call bespreken we per individuele deelnemer de vacaturetekst. Wat gaat al goed, wat kan nog beter? 

Goed om te weten

  • de trainingsprijs is inclusief telefonische briefing, creatie van een maatwerkpresentatie, 1 call per persoon en materialen (denk aan het boek Werven met Woorden en een personatemplate) en exclusief btw.
  • de genoemde prijzen zijn tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies bij voorkeur voor een extra training voor optimale interactie, hierbij kan je rekenen op een staffelkorting. Toch iemand extra laten aanschuiven? Dan is er een meerprijs van toepassing (€ 155 p.p.).
  • er wordt naar gestreefd om vragen via Whatsapp binnen 1 werkdag (of eerder) te beantwoorden.