Online Google for Jobs classroom.

Wanneer we offline even een stap terugzetten, gaan we online door! Dit is het moment om jouw team te engagen en tegelijkertijd nog slimmer te maken. Als je die slimheid wilt realiseren op het vlak van vindbaarheid van vacatures én dus Google for Jobs-ready wilt zijn, is de online classroom Google for Jobs het antwoord.

“Dank voor de top samenwerking! Van idee naar uitvoering in 1 week!”

 Ingrid Bosch, lead talent acquisition PwC

In februari 2020 werd de veelbelovende job search engine voor het eerst in Nederland gesignaleerd. Google for Jobs wordt gezien als de gamechanger in recruitmentland. Wil jij met jouw team zorgen dat je technisch en tekstueel alles op orde hebt zodra de kraan van Google for Jobs echt opengaat? Schuif dan nu vast met jouw collega’s aan bij de classroom die Voor Tekst verzorgt, in samenwerking met online specialist Getnoticed.

Binnen iets meer dan 1,5 uur is jouw team helemaal up-to-date over de laatste ins en outs van Google for Jobs. Vragen die worden beantwoord, zijn: ‘Wat is Google for Jobs nu precies en hoe ziet het er uit?’ ‘Wat zijn de resultaten in het buitenland?’ ‘Wat merken we nu al in Nederland?’ ‘En hoe scoor ik hoge ogen met mijn vacaturetekst?’ ‘Klopt het dat ik het salaris altijd moet vermelden in de tekst?’.

De classroom vindt plaats ‘in’ Zoom of Google Hangouts (kies zelf waar jouw team aan is gewend) en bestaat uit 2 sessies van elk 50 minuten, met daartussen een korte break. In het eerste deel deelt een online specialist van Getnoticed zijn/haar kennis over het technische deel en de laatste ontwikkelingen van Google for Jobs. In het tweede deel geeft een van onze adviseurs arbeidsmarktcommunicatie direct toepasbare tips om optimaal te scoren met vacatureteksten in de job search engine. 

Goed om te weten

  • de trainingsprijs is inclusief telefonische briefing en exclusief btw.
  • optioneel: laat elke deelnemer een vacaturetekst delen voor 1-op-1 feedback (schriftelijk en € 150 per tekst)