Incompanytraining Vacatureteksten schrijven.

Direct de resultaten beïnvloeden met betere vacatureteksten? De kwaliteit van de sollicitanten verhogen? Minder tijd kwijt zijn met het schrijven van vacatureteksten? Dat kan. Tijdens de incompany training Vacatureteksten schrijven ontdekken jullie de toegevoegde waarde van vacatureteksten. De incompany training is op locatie, praktijkgericht en altijd maatwerk: jullie vacatureteksten zijn ons uitgangspunt. Door de praktische insteek van de training kan de enorme toegevoegde waarde van vacatureteksten meteen al de volgende werkdag worden benut.

Dit levert het op

Tijdens de incompany training Vacatureteksten schrijven brengen we het kennisniveau van jullie team op hetzelfde (hoge) niveau. Na het volgen van de interactieve en inspirerende training weten de deelnemers:

  • hoe zij per direct slimmer en sneller vacatureteksten kunnen schrijven.
  • wat de randvoorwaarden zijn van een goede vacaturetekst.
  • hoe zij door middel van tekst invloed kunnen uitoefenen op de kwaliteit van de sollicitanten.

Incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Briefing

Het doel van deze briefing is het verkrijgen van een optimaal beeld bij jullie organisatie, situatie en team. Nog vragen of aandachtspunten vanuit de organisatie? Deel deze met de trainer. Nadat alle informatie compleet is, bereidt de trainer een maatwerk incompany training Vacatureteksten schrijven voor. 

4 uur incompany training

De trainer besteedt aandacht aan elk onderdeel van de vacaturetekst. Van de functienaam tot de afsluiting. Slimme intakevragen en tips over de opbouw worden gedeeld om het schrijfproces te vereenvoudigen en te versnellen. 

Inbegrepen

Elke deelnemer ontvangt na afloop een praktische user guideline en het boek Tekst werkt. Overige trainingsmaterialen waaronder een persona-template en USB-stick met daarop de presentatie zijn eveneens inbegrepen.

1-op-1 feedback (optioneel)

Na de incompany training schrijven de deelnemers zelf een vacaturetekst. Hierin kunnen zij de opgedane kennis direct toepassen. Deze wordt gedeeld met onze trainer. Die geeft schriftelijk 1-op-1 feedback. Wat gaat er goed? Wat kan er nog beter? En hoe?

Terugkomsessie (optioneel)

Is het gelukt om -in de waan van de drukke werkdag- de theorie naar de praktijk te vertalen? Tijdens de 2 uur durende online terugkomsessie worden ervaringen gedeeld. Waar nodig geeft de trainer nog meer tips en tricks, verfrist en verdiept.

Extra uur training (optioneel)

Wil je dat het team de kennis verrijkt over een extra onderwerp? Bijvoorbeeld over inclusief schrijven? SEO? Creatief schrijven? Google for Jobs? Breid de training Vacatureteksten schrijven met 1 uur uit zodat het onderwerp de aandacht krijgt die het verdient.

Goed om te weten

  • De investering voor de incompany training Vacatureteksten schrijven is inclusief belmoment, voorbereidingen, materialen (waaronder een user guideline en de paperback Tekst werkt (t.w.v. € 22,98).
  • De genoemde tarieven zijn in euro’s en exclusief btw en reistijd- en kostenvergoedingen.
  • De genoemde tarieven zijn tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies voor optimale interactie voor een extra incompany training Vacatureteksten schrijven. Hierbij profiteer je van een staffelvoordeel. Toch een extra deelnemer laten aanschuiven? Dan is er een meerprijs van € 155 per persoon van toepassing.

Deze klanten gingen je al voor.