Incompanytraining Vacatureteksten schrijven.

Direct de resultaten beïnvloeden met betere vacatureteksten? Dat kan. Tijdens de incompany training Vacatureteksten schrijven ontdekt jouw team hoe zij invloed kan uitoefenen op de kwaliteit en kwantiteit van sollicitanten.

Na de incompany training Vacatureteksten schrijven heeft jouw team de kennis in huis om:

  • slimmer en sneller vacatureteksten te schrijven.
  • doelgroepgericht vacatureteksten te schrijven.
  • onderscheidende vacatureteksten te schrijven.

Benieuwd naar onze online trainingen? Online training 1-op-1 vacatureteksten schrijven, online incompany classroom Google for Jobs en online incompany training vacatureteksten schrijven.  

Incompany training

Daar wil ik meer over weten

Stap voor stap.

Briefing

De trainer belt om beeld te krijgen bij jullie organisatie, situatie en team. Nog vragen of aandachtspunten? Deel deze met de trainer. Met alle informatie op een rij bereidt de trainer vervolgens de training Vacatureteksten schrijven voor jouw team voor. 

4 uur incompany training

Samen met het team neemt de trainer alle elementen van de vacaturetekst door. Van functienaam tot de afsluiting. Met volop aandacht voor het schrijven voor de doelgroep op onderscheidend wijze. Interactie en kennisdeling staan centraal. Elke deelnemer ontvangt na afloop het boek Werven met Woorden.

Extra uur training (optioneel)

Wil je dat het team de kennis verrijkt over een extra onderwerp? Bijvoorbeeld over inclusief schrijven? SEO? Creatief schrijven? Google for Jobs? Breid de training Vacatureteksten schrijven met 1 uur uit. Zo krijgt het onderwerp de aandacht die het verdient.

1-op-1 feedback

Na de incompany training schrijven de deelnemers zelf een vacaturetekst. Hierin kunnen zij de opgedane kennis direct toepassen. Deze delen zij binnen 1 maand en onze trainer geeft schriftelijk 1-op-1 feedback. Wat gaat goed? Wat kan nog beter? En hoe?

Terugkomsessie (optioneel)

Is het gelukt om -in de waan van de drukke werkdag- de theorie naar de praktijk te vertalen? Tijdens de 2,5 uur durende terugkomsessie worden ervaringen gedeeld. Waar nodig geeft de trainer nog meer tips en tricks, verfrist en verdiept.

Goed om te weten

  • de prijs voor de training Vacatureteksten schrijven is inclusief belmoment, voorbereidingen, 1-op-1-feedback (t.w.v. EUR 75 p.s.) en materialen (waaronder het boek Werven met Woorden t.w.v. EUR 29,95).
  • de prijs voor de training Vacatureteksten schrijven is exclusief btw en reistijd- en kostenvergoedingen boven 50 km (enkele reis vanaf 8226 ND).
  • de genoemde prijzen zijn tot 12 deelnemers. Meer deelnemers? Kies voor optimale interactie voor een extra training Vacatureteksten schrijven. Hierbij profiteer je van een staffelvoordeel. Toch iemand extra laten aanschuiven? Dan betaal je EUR 155 p.p. extra.

Deze klanten gingen je al voor.