Training Vacatureteksten schrijven.

Loop nooit meer de perfecte kandidaat in de arbeidsmarkt mis met onze training Vacatureteksten schrijven. Met de juiste woorden schrijf je onderscheidend, preselecterend, activerend en bevorder je de kwaliteit én kwantiteit van sollicitanten.

Door goede vacatureteksten te leren schrijven:

  • zijn jouw teksten nooit meer van onvoldoende kwaliteit, want je leert van a tot z waar een goede vacaturetekst aan voldoet.
  • kost het je nooit meer teveel tijd, omdat je achterhaalt met welk plan van aanpak je moet starten.
  • blijft de kwaliteit van je sollicitanten niet meer achter, want jij leert de juiste doelgroep aan te spreken.
  • zijn de vacatureteksten herkenbaar en consequent geschreven, omdat jij ontdekt hoe dezelfde opbouw voor jou en je collega’s werkt.
  • de waarde van je vacaturetekst niet langer onbenut blijft, omdat je erachter komt hoe het positief bijdraagt aan je employer brand.

Waarom het straks niet meer moeilijk is voor jou om een goede vacaturetekst te schrijven

Ontdek hóé tijdens een van onze trainingen Vacatureteksten schrijven. Een ervaren adviseur arbeidsmarktcommunicatie begeleidt jou en andere recruiters, hr-professionals en communicatiemedewerkers van uiteenlopende organisaties. Jullie leren alles over de essentiële elementen voor een vacaturetekst die werkt. Theorie en praktijk over onder andere een perfect intro, de juiste formulering van arbeidsvoorwaarden en de vacature-inhoud. En ook meer de diepte in, zoals welke woorden je gebruikt of hoe je doelgroepgericht schrijft. Dat en nog veel meer relevante onderdelen die zorgen dat het straks nooit meer moeilijk is voor jou om de juiste vacaturetekst te schrijven.

Makkelijker gezegd dan gedaan? Als gespecialiseerd tekstbureau voor de arbeidsmarkt delen we graag onze jarenlange kennis en praktijkervaring. Onze trainingen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die regelmatig vacatureteksten schrijft óf gaat schrijven.