kvkJuli 2011. Ik zette mijn eerste schreden in het KvK-gebouw. Om mij heen hoorde ik inschrijfbewijzen in hoog tempo uit druk ratelende printers rollen. Tegelijkertijd vernam ik dat de ondernemer naast mij zijn faillissement kwam doorgeven. Ik had zo bedacht dat de inschrijving bij het KvK een formele en misschien wel feestelijke start zou zijn van het starten van mijn eigen bedrijf, en dat ik mij vanaf dat moment ook officieel ondernemer zou voelen. Na tien minuten stond ik weer buiten, een inschrijvingsbewijs rijker, een illusie armer.

Juli 2014. Drie jaar na oprichting. Wauw. Het inschrijvingsbewijs van het KvK ligt ergens onderop een enorm hoge stapel met veel mooie opdrachten die Voor Tekst kreeg. Samen met inmiddels vier tekstschrijvers schrijf ik teksten voor de meest geweldige klanten. Van multinationals tot start-ups,  van a.s.r verzekeringen tot Textkernel , van profit tot non-profit,  van SkyWalker tot Finders. Van webteksten tot persberichten. Van vacatureteksten tot brochureteksten. Van intermediair tot sportschool.

Trots op het vertrouwen dat ik krijg van deze klanten en trots op de kwaliteit en het enthousiasme van de tekstschrijfsters met wie ik samenwerk, kijk ik terug op drie geweldige jaren. Maar vooral kijk ik vooruit: naar een mooie toekomst waarin onze teksten doel blijven treffen voor onze opdrachtgevers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *