Op 27 juli 2011 stapte ik in een achtbaan, die vervolgens alleen nog stopte om versterking in te laten instappen. Nu, 5 jaar later, staat de teller op 11 freelancers, waarmee ik in een razendsnel tempo grote hoogtes heb mogen bereiken. Eerlijk is eerlijk: in al die 1.825 dagen was er echt af en toe wel een dalletje, maar dat hielp vooral om weer op snelheid te komen.

Ons werkplezier werd nog eens vergroot door alle mensen die we tijdens onze rit tegenkwamen. Wat zijn we blij met de fijne samenwerkingen met en het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en partners. Dankzij hen is Voor Tekst uitgegroeid tot het grootste tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Nederland.voortekst-5jaar-nieuwsbrief

En nu ?
Een van de belangrijkste dingen die ik in de afgelopen 5 jaar als ondernemer heb mogen leren, is dat stilstaan geen optie is. Die achtbaan voldoet dus prima. Op de agenda staat dan ook dat we blijven meebewegen met de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Hoogconjunctuur of laagconjunctuur, wij veren mee. Wat nu goed werkt, kan morgen misschien op een andere manier nóg beter. Kwaliteit, veerkracht en eigen(wijs)heid blijven bovenaan staan. En natuurlijk plezier, want ik onderneem vanuit de overtuiging dat je je vak pas écht goed kunt doen, als je datgene mag doen waar je blij van wordt. Met de mensen waar je blij van wordt. Vanuit die gedachte roetsjt Voor Tekst door.

13473811_1179294685456002_1943298528_n

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *