Testimonials werkenbij-website.

Een testimonial op je werkenbij-site waarin een medewerker vertelt hoe het is om te werken bij jouw organisatie heeft een bewezen meerwaarde. Zo toonde onderzoek van Indeed aan dat sollicitaties met 5% toenemen wanneer er reviews over de werkgever beschikbaar zijn. En uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 83% van de kandidaten zegt dat reviews beïnvloeden waar ze solliciteren.

Het inzetten van jouw collega’s als ambassadeur zorgt bij potentiële nieuwe medewerkers voor inzicht, geeft een beeld van de organisatie, wekt vertrouwen en verrijkt je content enorm. En als je de testimonials deelt via social media groeit je bereik nog eens extra en versterk je jouw werkgeversmerk.

Stap voor stap.

Inplannen van het interview

Als jij de insteek en contactgegevens van de te interviewen collega met ons deelt, pakken wij de planning op. We stemmen een belmoment af voor het interview en bevestigen dit aan de collega.

Het interview 

Op het afgesproken moment belt de copywriter jouw collega. Deze copywriter vraagt van alles over het werk en de organisatie om een ijzersterk en authentiek testimonial te kunnen schrijven.

Het schrijven

Na het interview neemt onze copywriter plaats achter het toetsenbord en schrijft een testimonial. Tijdens het schrijven wordt er rekening gehouden met jouw doelen, het werkgeversmerk en natuurlijk is het interview het uitgangspunt.

De collega ontvangt de concept-testimonial

Afhankelijk van wat we vooraf met elkaar afspreken, ontvang jij en/of de geïnterviewde de testimonial. Zijn er nog aanpassingen gewenst? Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

  • wil je > 50 testimonials per jaar laten schrijven? Informeer naar onze andere staffels.
  • een tegoed is na aanschaf 3 maanden tot 1 jaar geldig (afhankelijk van het gekozen volume).
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.