Testimonials werkenbij-website.

Jij weet wat jullie te bieden hebben als werkgever. Jouw collega’s ook. De sollicitant wil daar ook meer over weten. Hoe vertel je wat jullie organisatie zo uniek maakt als werkgever? Je collega’s hebben het antwoord. Zet ze in als ambassadeur door hún verhaal te delen. Deze verhalen heten testimonials waar zij meer vertellen over hun ervaring bij jullie organisatie. Met als voordeel dat:

  • 83% van de sollicitanten eerder solliciteren bij werkgevers die dit soort beoordelingen delen.
  • de sollicitaties met 5% toeneemt volgens het onderzoek van Indeed. Zo’n verhaal wekt namelijk vertrouwen bij de lezer.
  • je jullie werkgeversmerk versterkt én je het bereik van jullie arbeidsmarktcommunicatie vergroot.

Met als bonus dat je collega zich echt gehoord voelt. Samengevat: geef het woord aan jouw collega’s.

Stap voor stap.

Inplannen van het interview

Als jij de insteek en contactgegevens van de te interviewen collega met ons deelt, pakken wij de planning op. We stemmen een belmoment af voor het interview en bevestigen dit aan de collega.

Het interview 

Op het afgesproken moment belt de copywriter jouw collega. Deze copywriter vraagt van alles over het werk en de organisatie om een ijzersterk en authentiek testimonial te kunnen schrijven.

Het schrijven

Na het interview neemt onze copywriter plaats achter het toetsenbord en schrijft een testimonial. Tijdens het schrijven wordt er rekening gehouden met jouw doelen, het werkgeversmerk en natuurlijk is het interview het uitgangspunt.

De collega ontvangt de concept-testimonial

Afhankelijk van wat we vooraf met elkaar afspreken, ontvang jij en/of de geïnterviewde de testimonial. Zijn er nog aanpassingen gewenst? Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

  • wil je > 50 testimonials per jaar laten schrijven? Informeer naar onze andere staffels.
  • een tegoed is na aanschaf 3 maanden tot 1 jaar geldig (afhankelijk van het gekozen volume).
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Deze klanten gingen je al voor.