Alle teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie.

Arbeidsmarktcommunicatie bestaat alleen uit vacatureteksten? Think again. De hele employee journey barst van de communicatie. Van wervende teksten tot de uitnodiging voor een alumnigroep. Intern en extern. Online en offline. En elke touchpoint in de employee journey verdient een plek in de schijnwerpers.

Door je werkgeverspropositie, kernwaarden en tone of voice in alle communicatie consistent door te voeren creëer je eenheid en impact bij jouw (toekomstige) medewerkers. Hoe je al die communicatie pakkend onder woorden brengt? Samen met Voor Tekst. Als gespecialiseerd tekstbureau in arbeidsmarktcommunicatie bemoeien we ons graag met alle teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Of we die nu schrijven, erover adviseren of er trainen over geven. Precies wat past bij jouw situatie en organisatie. Over wat voor teksten we het dan hebben?

  • interne HR-brieven, bijvoorbeeld bevestiging ouderschapsverlof, functiewijziging of uitdiensttreding.
  • de ontvangstbevestiging van de sollicitatie tot aan de aanbiedingsbrief van de arbeidsovereenkomst.
  • mailingen waarin interne vacatures onder de aandacht worden gebracht.
  • content voor intranet.
  • content rondom referral recruitment.
  • content voor interne employer branding.

Kortom, alle teksten in de juiste stijl en met de juiste aanspreekvorm en opbouw. Jouw content voor de employee journey is binnen no time een samenhangend geheel.

Voor welke tekst binnen arbeidsmarktcommunicatie zoek jij de juiste woorden?

We zijn benieuwd! Bel ons direct via 0320 - 72 29 92 of laat ons jou bellen.