Interne vacatureteksten.

Een reorganisatie brengt altijd veranderingen met zich mee. Zoals functiewijzigingen van werknemers. En als het zover is, betekent dit ook een berg werk als het gaat om het schrijven van interne vacatureteksten. Functieprofielen moeten omgebogen worden naar heldere vacatureteksten zodat werknemers kunnen solliciteren.

Wij veren mee

Het ombuigen van functieprofielen naar interne vacatureteksten is een omvangrijke klus. Zeker ten tijde van een reorganisatie heb je daar niet altijd de mankracht voor beschikbaar. Vanuit Voor Tekst kunnen wij helpen om de piek in de workload af te vlakken door te ontzorgen. We werken met een flexibele schil waardoor we meeveren met de pieken en dalen van organisaties. Dus ook bij een reorganisatie. Of het nu gaat om het (her)schrijven van 1 óf 1.000 interne vacatureteksten.

Glasheldere communicatie

We verwoorden de inhoud van de functie en de vereisten glashelder. Die glasheldere communicatie bij een reorganisatie is prettig voor de medewerkers en voor hr/recruitment. En het vereenvoudigt het afwijzen van niet passende, boventallige kandidaten. Bijvoorbeeld omdat er kan worden verwezen naar de vereisten in de vacaturetekst. Daardoor komt een afwijzing minder hard aan. Zeker als het een afwijzing betreft na een sollicitatie op een eigen functie is dit belangrijk. Een medewerker ervaart een bedrijfsreorganisatie immers al vaak als een pijnlijk proces.

Interne vacatureteksten laten (her)schrijven? Neem direct contact met ons op via (085) 760 42 06 / info@voortekst.nl.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Deel dan onderstaand jouw gegevens.