Hr-brieven.

Elke werkgever kent een groot aantal hr-brieven. Een bevestiging van ouderschapsverlof, een functiewijziging, zelfs een officiële waarschuwing wordt op papier gezet. En ja, ook de bevestiging bij uitdiensttreding.

Plezierige employee journey

Hoe zien jouw hr-brieven eruit? Sluiten de hr-brieven aan bij de tone of voice van je andere communicatie? Is de employer value proposition tussen de regels voelbaar? Of wordt de plezierige employee journey bruut onderbroken omdat een medewerker opeens met ‘u’ wordt aangesproken?

Ga voor impact

Door je werkgeverspropositie, kernwaarden en tone of voice in alle communicatie consistent door te voeren creëer je eenheid en impact bij jouw (toekomstige) medewerkers. En duidelijkheid! In veel hr-brieven staat de ware boodschap nog verborgen tussen jargon en wollige taal.

Hoe jij in hr-brieven de boodschap treffend omschrijft? Samen met Voor Tekst. Als gespecialiseerd tekstbureau in arbeidsmarktcommunicatie bemoeien we ons graag met alle teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Dus ook met hr-brieven.

Hr-brieven laten (her)schrijven? Neem direct contact met ons op via (085) 760 42 06 / info@voortekst.nl.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Deel dan onderstaand jouw gegevens.