Goede vacatureteksten zijn beter.

In korte tijd een groot aantal vacatureteksten laten herschrijven? Bijvoorbeeld omdat er een reorganisatie gaande is? Met een flexibel team van ervaren copywriters ontzorgen wij bij een reorganisatie of op het moment dat veel vacatureteksten moeten worden herschreven conform een nieuw template. Of het nu gaat om 10 of 1.000 teksten.


Een Goede vacaturetekst is de aangeleverde vacaturetekst met ons sausje. We herschrijven de aangeleverde vacatureteksten en maken deze dus nóg beter, zonder ons met de inhoud te bemoeien. Kort gezegd betekent dit dat we de bestaande vacatureteksten lekker(der) laten lopen en zorgen voor een logische opbouw die past bij jouw wensen. We lopen de vacaturetekst na op de Algemene wet gelijke behandeling en trekken mogelijke spel- en tikfouten recht. Kaarsrecht.

Goede vacatureteksten

Ja, die wil ik

Stap voor stap.

Maatwerkvoorstel

Hoeveel teksten wil je binnen welke (korte) periode herschreven hebben? Wat is de aanleiding? Zijn er specifieke wensen? We brengen het samen in kaart en maken een maatwerkvoorstel.

Planning

Na het ja-woord op ons (prijs)voorstel schakelen we vliegensvlug. We delen een stappenplan en planning met als doel om binnen de door jou gewenste deadline de Goede teksten te leveren.

Briefing

Eerste stap van het proces is het in kaart brengen wie je bent als werkgever. Wat is de tone of voice en opbouw die je wilt terugzien in de te redigeren vacatureteksten? 

Aanleveren bronteksten 

Je deelt met ons alle (Nederlandstalige) bronteksten waarvan je wil dat onze copywriter deze optimaliseert.

Herschrijven van de vacaturetekst

De copywriter herschrijft de eerste tekst naar een prettig leesbare, actief geschreven vacaturetekst. We spreken deze eerste tekst samen door om te kijken of dit de goede basis is voor alle daaropvolgende teksten. 

Volume aan vacatureteksten herschrijven

Een ‘go’ op de eerste tekst? Dan gaat het team copywriters aan de slag om alle teksten binnen dit project binnen de deadline en volgens afspraak te herschrijven.

Extra check

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de vacatureteksten nog eens scherp na en zet eventuele puntjes op de i. Letterlijk en/of figuurlijk.

Oplevering vacatureteksten

Binnen de afgesproken planning leveren wij de Goede vacatureteksten op via jouw mailbox. Gefaseerd, of in 1 keer, net wat jouw wens is.

Feedback

Zijn er aanpassingen gewenst? Laat het ons weten. Feedback verwerken we conform de eerder gedeelde planning. Er is 1 feedbackronde inbegrepen.

Vaste contactpersonen

Tijdens het gehele proces koppelen we 1 traffic medewerker en 1 senior copywriter aan je. Zo heb je vaste aanspreekpunten voor zowel de planning als voor de inhoud van de vacatureteksten. 

Goed om te weten:

  • de aangeleverde tekst is een Nederlandstalige vacaturetekst (geen functieprofiel of briefingsformulier).
  • er vindt geen contentverrijking plaats. De aangeleverde tekst is ons uitgangspunt.
  • wil je > 100 Goede vacatureteksten per jaar laten schrijven? Informeer naar onze andere staffels.
  • een tegoed is na aanschaf 1 jaar geldig.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Deze klanten gingen je al voor.