Goede vacatureteksten zijn beter.

In korte tijd een groot aantal vacatureteksten laten herschrijven? Met een flexibel team van ervaren copywriters ontzorgen wij bij een reorganisatie of op het moment dat veel vacatureteksten moeten worden herschreven conform een nieuw template. Of het nu gaat om 10 of 1.000 teksten.

Een Goede vacaturetekst is de aangeleverde vacaturetekst met ons sausje. We herschrijven de aangeleverde vacatureteksten en maken deze dus nóg beter, zonder ons met de inhoud te bemoeien. Kort gezegd betekent dit dat we de bestaande vacatureteksten lekker(der) laten lopen en zorgen voor een logische opbouw die past bij jouw wensen. We lopen de vacaturetekst na op de Algemene wet gelijke behandeling en trekken mogelijke spel- en tikfouten recht. Kaarsrecht.

Goede vacatureteksten

Ja, die wil ik

Stap voor stap.

Aanlevering brontekst

Jij deelt met ons een Nederlandstalige vacaturetekst waarvan je wil dat onze copywriter deze optimaliseert.

Bevestiging

Van onze trafficmanagement-collega’s ontvang je binnen 1 werkdag een bevestiging dat jouw schrijfopdracht in behandeling is genomen. Ook poetsen zij het toetsenbord van de copywriter vast op. 

Herschrijven van de vacaturetekst

De copywriter herschrijft de door jou aangeleverde tekst naar een prettig leesbare, actief geschreven vacaturetekst. Ook kijken we naar wet- en regelgeving. Hanteer je een vaste opbouw/template? Dan doen wij dit ook.

Extra check 

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de vacaturetekst die de copywriter herschreef nog eens scherp na en zet eventuele puntjes op de i. Letterlijk en/of figuurlijk.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen 3 werkdagen ploft het concept van de Goede vacaturetekst in jouw mailbox. Er is 1 feedbackronde inbegrepen.

Goed om te weten:

  • de aangeleverde tekst is een Nederlandstalige vacaturetekst (geen functieprofiel of briefingsformulier).
  • er vindt geen contentverrijking plaats. De aangeleverde tekst is ons uitgangspunt.
  • wil je >25 Goede vacatureteksten per jaar laten schrijven? Informeer naar onze staffels.
  • een vacaturetekstbundel is na aanschaf 1 jaar geldig.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Deze klanten gingen je al voor.