Beste vacatureteksten.

Als alleen het beste goed genoeg is… de Beste vacaturetekst is 100% maatwerk. Om de arbeidsmarktdoelgroep te bereiken halen we alles uit de kast waarbij we aftrappen met een uitgebreide intake en een analyse van doelgroependata. Op basis hiervan adviseren we over de functienaam en schrijven we een onderscheidende, doelgroepgerichte vacaturetekst in een tone of voice die aanslaat bij de doelgroep. Zo helpen we je om met de Beste vacaturetekst de beste kandidaat te bereiken. Want zeg nu zelf: heb je liever 50 middelmatige sollicitaties of 3 goede reacties?

Op het moment dat je het schrijven van de Beste vacaturetekst aan ons uitbesteedt, profiteer je naast onze expertise van een grote mate van flexibiliteit en tijdswinst. Of het nu gaat om 1 of 1.000 Beste vacatureteksten.

Stap voor stap.

Aanvraag

Laat ons weten wanneer we jou, een directe collega of de vacaturehouder kunnen bellen voor een intake. Heb je een oude vacaturetekst of een profiel? Dan ontvangen we ook die graag.

Bevestiging

Onze collega's van de planning kijken welke copywriter het beste matcht met jouw aanvraag. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging van jouw opdracht.

Voorbereiding

Voor het intakemoment dompelt onze copywriter zich vast onder in alle info die voor handen is en analyseert het DoelgroepenDashboard voor doelgroependata. 

Telefonische intake

Op het afgesproken moment belt onze copywriter en samen duiken jullie zo’n 30 minuten inhoudelijk de vacature in. Vragen die op jou (of je collega of vacaturehouder) worden afgevuurd zijn bijvoorbeeld: wie is de droomkandidaat? Wat houdt de functie in? Wat maakt deze vacature uniek? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Schrijven 

Met de intake als uitgangspunt en op basis van doelgroependata schrijft de copywriter een onderscheidende, doelgroepgerichte vacaturetekst. De juiste woorden worden gevonden om de vacature aan de man/vrouw te brengen. Hanteer je een vaste opbouw/template? Dan hanteren wij deze ook.

Extra check

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de door de copywriter geschreven tekst scherp na en zet eventuele puntjes op de i. Letterlijk en/of figuurlijk.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen 4 werkdagen ploft het concept van de Beste vacaturetekst in jouw mailbox. Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

Goed om te weten:

  • wil je > 10 Beste vacatureteksten per jaar laten schrijven? Informeer naar onze staffels.
  • een vacaturetekstbundel is na aanschaf 1 jaar geldig.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.