Beste vacatureteksten.

Als alleen het beste goed genoeg is… het schrijven van de Beste vacaturetekst is 100% maatwerk. Om jouw arbeidsmarktdoelgroep te bereiken halen we alles uit de kast. We trappen af met een uitgebreide intake en een analyse van doelgroependata. Op basis hiervan adviseren we over de functienaam en schrijft de copywriter een onderscheidende, doelgroepgerichte vacaturetekst. Een intro dat de aandacht van de lezer vangt is het startpunt en de copywriter brengt de functie-inhoud, werksfeer en arbeidsvoorwaarden passend onder woorden. Vanzelfsprekend slaat de copywriter de juiste tone-of-voice aan én zorgt dat de vacaturetekst Google for Jobs-proof is. Zo helpen we je om met de Beste vacaturetekst de beste kandidaat te bereiken. Want zeg nu zelf: heb je liever 50 middelmatige sollicitaties of 3 goede reacties?

Zodra je het schrijven van de Beste vacaturetekst aan onze copywriters uitbesteedt, profiteer je naast onze expertise van een grote mate van flexibiliteit en tijdswinst. Of het nu gaat om 1 of 1.000 Beste vacatureteksten.

De Beste vacatureteksten

Ja, die wil ik

Stap voor stap.

Aanvraag

Laat ons weten dat je jouw vacaturetekst wilt laten vertalen naar de Beste vacaturetekst. Deel dan ook direct 3 opties wanneer we jou, een directe collega of de vacaturehouder kunnen bellen voor een intake. Heb je een oude vacaturetekst of een profiel? Dan ontvangen we ook die graag. We adviseren een telefonische intake, wil je liever een schriftelijke intake, vul dan ons online intakeformulier zo concreet en volledig mogelijk in.

Bevestiging

Onze collega's van de planning kijken welke copywriter het beste matcht met jouw aanvraag. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging van jouw opdracht. Heb je al 3 opties voor de telefonische intake aangeleverd dan hoor je ook meteen wanneer je wordt gebeld voor de intake.

Voorbereiding

Voor het intakemoment dompelt onze copywriter zich vast onder in alle info die voor handen is en analyseert het DoelgroepenDashboard voor doelgroependata. 

Telefonische intake

Op het afgesproken moment belt onze copywriter en samen duiken jullie zo’n 30 minuten inhoudelijk de vacature in. Vragen die op jou (of je collega of vacaturehouder) worden afgevuurd zijn bijvoorbeeld: wie is de droomkandidaat? Wat houdt de functie in? Wat maakt deze vacature uniek? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Schrijven 

Met de intake als uitgangspunt en op basis van doelgroependata schrijft de copywriter een onderscheidende, doelgroepgerichte vacaturetekst. De juiste woorden worden gevonden om de vacature aan de man/vrouw te brengen. Hanteer je een vaste opbouw/template? Dan hanteren wij deze ook.

Extra check

Omdat 4 ogen meer zien dan 2 loopt onze eindredacteur de door de copywriter geschreven tekst scherp na en zet eventuele puntjes op de i. Letterlijk en/of figuurlijk.

Aanlevering vacaturetekst

Binnen 4 werkdagen ploft het concept van de Beste vacaturetekst in jouw mailbox. Er zijn 2 feedbackronden inbegrepen.

Goed om te weten:

  • wil je > 10 Beste vacatureteksten per jaar laten schrijven? Informeer naar onze staffels.
  • een vacaturetekstbundel is na aanschaf 1 jaar geldig.
  • de genoemde prijzen zijn exclusief btw.