Voor Tekst & Brandchart bundelen krachten.

14/04/2020

Nicol Tadema

Algemeen directeur

arbeidsmarktcommunicatie


Vanaf 31 maart werkt Voor Tekst samen met Brandchart, die zowel de externe als de interne arbeidsmarkt inzichtelijk maakt op basis van onderzoek. Vanuit ons tekstbureau nemen we de Intelligence Tool en de Vacaturetekst Analyse Tool af met als doel nog betere trainingen, adviezen en teksten te kunnen leveren.

'Pas als je weet wát je doelgroep beweegt, kun je deze in beweging krijgen. De inzichten die Brandchart biedt, helpen ons om die beweging te realiseren.’

Nicol Tadema – algemeen directeur en oprichter van Voor Tekst

Of we nu schrijven, trainen of adviseren: als het gaat om teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie staat de doelgroep altijd centraal. Inzicht in de doelgroep is daarom altijd ons uitgangspunt. Dit inzicht verkrijgen we onder andere tijdens intakes met onze opdrachtgevers en door de inzet van data. Voor dit laatste, de inzet van data, zijn we recentelijk een nieuwe samenwerking gestart met Brandchart.

‘Vanuit Brandchart kijken wij ernaar uit om de krachten met Voor Tekst te bundelen op vacaturetekstgebied en recruiters te ondersteunen in hun groei hierin.'

Sandor Snoeren – directeur en oprichter van Brandchart

Intelligence Tool

De Intelligence Tool geeft ons betrouwbare inzichten in de doelgroep waaronder workdrivers, man-vrouw-verhouding, gewenste arbeidsvoorwaarden, verhuis- en reisbereidheid en karaktereigenschappen. Dat betekent dat opdrachtgevers die onze teksten afnemen overzichten zoals hieronder terug zullen zien als onderbouwing voor onze keuzes. Tijdens adviezen en trainingen wordt de input gebruikt ter inspiratie en als uitgangspunt voor bijvoorbeeld doelgroepgericht schrijven en de creatie van persona's.

Vacaturetekst Analyse Tool

Op basis van meer dan 25 complexe criteria analyseert de Vacaturetekst Analyse Tool (VTA) een vacaturetekst op onder meer zinslengte, gebruik van clichés en passief taalgebruik. Ook geeft het inzicht in de communicatiestijl van de doelgroep en wordt in beeld gebracht of de tekst mannelijk of vrouwelijk geschreven is. Dit maakt de VTA bij uitstek geschikt voor onze copywriters om onze vacatureteksten nog meer op de doelgroep toe te spitsten.

Samenwerking

De samenwerking tussen Voor Tekst en Brandchart gaat verder dan alleen de inzet van de Intelligence Tool en de Vacaturetekst Analyse Tool. Vanuit Voor Tekst delen we onze expertise rondom vacatureteksten om in samenwerking met Brandchart de Vacaturetekst Analyse Tool nog verder door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld als het gaat om het voorkomen van discriminatie in vacatureteksten. In de nabije toekomst wordt gekeken hoe beide partijen elkaar verder kunnen versterken om opdrachtgevers van dienst te zijn.

Goed van start

Om onze samenwerking af te trappen, heeft Brandchart een bijzondere actie zodat ook jij kennis kan maken met de Vacaturetekst Analyse Tool. Neem vóór 1 mei 2020 een abonnement af op deze trainingstool en betaal slechts €595,- (exclusief btw) voor 3 maanden. En als je de 1-op-1 training van Voor Tekst tegelijkertijd afneemt, waar de Vacaturetekst Analyse Tool ook in wordt meegenomen, betaal je slechts €1.095 (excl. btw).

Wil je meer weten over hoe wij data van Brandchart inzetten? Stuur een e-mail aan info@voortekst.nl

Wil je meer weten over de recruitmenttools van Brandchart? Plan nu een demo.