Training Vacatureteksten Schrijven in Lelystad

Op 19 januari 2017 organiseert Voor Tekst, tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie, een training Vacatureteksten Schrijven in Lelystad. Tijdens deze training deelt professioneel vacaturetekstschrijfster en auteur Nicol Tadema haar kennis van én passie voor het meest gebruikte middel in de arbeidsmarktcommunicatie.

Nicol Tadema Traint_Voor Tekst_2016De training is met uitstek geschikt voor degenen die het schrijven van een vacaturetekst met regelmaat op het to-do-lijstje hebben staan. Er worden eenvoudig toe te passen principes, handige tips en inspirerende voorbeelden gedeeld. Initiatiefnemer en trainster Nicol Tadema: ‘Ik laat graag zien hoe vacatureteksten voor organisaties kunnen werken én werven. En hoe het schrijven van vacatureteksten eenvoudiger én leuker kan worden voor recruiters, hr-medewerkers en andere vakspecialisten.’

Zaanstraat-3-300x225De trainingslocatie is het creatieve kantoor van Voor Tekst aan de Zaanstraat 6L, Lelystad. De training gaat op donderdag 19 januari a.s. om 10 uur van start en duurt tot circa 15 uur. Voor de lunch wordt verzorgd. De kosten zijn € 395,- p.p. Dit is inclusief lunch, digitale syllabus en één op één feedback op een vacaturetekst die de deelnemers na de training delen.

Voor meer informatie en/of aanmelden kan men contact opnemen via info@voortekst.nl of 0320 722 992.


Over Voor Tekst
Voor Tekst, opgericht in 2011, is het grootste tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Als meest gebruikte arbeidsmarktcommunicatiemiddel vormt de vacaturetekst een belangrijke pijler, maar ook voor vacatureteksten, websiteteksten, advertentieteksten, e-mailteksten of andere teksten kunnen werkgevers, intermediairs en jobmarketeers een beroep doen op het tekstbureau. Het twaalfkoppige team van Voor Tekst schrijft, adviseert en traint.  Offline en online. Met authenticiteit en resultaat.