Ons verhaal.

Er was eens…

Op woensdag 27 juli 2011 stapte Nicol Tadema over de drempel van de Kamer van Koophandel. Met een rugzak vol ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en (content)marketing. Tot aan de nok toe gevuld met lef, eigenwijsheid en ondernemersdrift. Toen de KvK-medewerker naar de naam van het nieuwe tekstbureau vroeg, antwoordde Nicol resoluut: ‘tekstbureau Voor Tekst’.

In de tussentijd

Het oorspronkelijke plan om ‘allerlei teksten over van alles en nog wat’ te schrijven maakte al snel plaats voor een specialisatie in arbeidsmarktcommunicatieteksten. Hoezo? De vraag naar sterke teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie bleek groot én we worden oprecht blij van het schrijven van wervende teksten.

Nicols drang om haar kennis te delen leidde in 2016 tot het boek: Werven met Woorden, een handleiding voor het schrijven van vacatureteksten. In 2018 is een volledig vernieuwde versie van het boek verschenen waarvan in 2019 een vierde druk is verschenen. In 2021 verscheen haar derde boek Tekst werkt, een handleiding voor tekst binnen recruitment en hr.

Anno nu

Met een team van 15 collega's schrijven, adviseren en trainen we met trots voor een groot aantal klanten. Dit doen we vanuit ons creatieve kantoor in Utrecht of vanuit huis. Naast ons vaste team worden we ondersteund door onze samenwerkingspartners. Samen bieden we jou een kwalitatief goede arbeidsmarktcommunicatie.