Ron Vinke.

Onderbreek me niet als ik iemand onderbreek!

Klantadviseur & copywriter

Blinkt uit in: teksten schrijven en iedere klant de aandacht geven die hij (of zij natuurlijk!) verdient. Geen klant is hetzelfde en dus is elke tekst en elk advies anders. Aan mij om iedereen te verrassen met de perfecte persoonlijke touch. Voor mij is dat het mooiste. Zo zorg ik dat iedereen een tevreden gevoel overhoudt aan onze samenwerking.

Voelt zich thuis in: een sfeer waarin concurrentie en bewijsdrang niet voorkomen. Werken als team is het belangrijkste. Als je elkaar aftroeft kom je nooit tot resultaten waar je met z’n allen trots op kunt zijn.

Favoriete quote: “Onderbreek me niet als ik iemand onderbreek!”

Leukste dingen om te doen: als ik thuis kom mag ik graag een glaasje Oban voor mezelf inschenken, een plaatje uit mijn steeds verder uitdijende lp-collectie aanzwengelen en vervolgens neerploffen in mijn luie stoel. De kans is zeer groot dat ik dan mijn Playstation aanzet of later nog een filmpje kijk. Je vindt me ook regelmatig in de bioscoop overigens. 

Wordt blij van: koffie. En dan echte koffie hè? Geen Nespresso- of Douwe Egbertsmeuk. Als ik bij je langskom en je geeft het op tijd aan, dan neem ik een schitterende Keniaanse of Colombiaanse filterkoffie voor je mee. Wellicht word je dan wel net zo enthousiast als ik.

Ook word ik heel blij van filmpjes van katten die een sprong verkeerd inschatten en daardoor op hun plaat gaan. Die mag je me altijd sturen op ron@voortekst.nl.

Ron Vinke