Case Finders: een jarenlange samenwerking.

Ik heb blind vertrouwen in Voor Tekst.

Case Finders: een jarenlange samenwerking.
“Toen ik in 2012 Nicol Tadema van Voor Tekst ontmoette, zaten we direct op een lijn. We spraken toen niet eens over vacatureteksten, maar over arbeidsethos en samenwerkingen. Uit dit gesprek is ook de samenwerking tussen Voor Tekst en Finders Arbeidsmarktcommunicatie ontstaan. Daarnaast vonden we beiden dat vacatureteksten vaak onvolledig zijn en dat de sprankeling veelal mist. Voor Finders Arbeidsmarktcommunicatie wil ik teksten die volledig zijn en die wél sprankelen. Topteksten dus. En dat betekent dat we niet zomaar de vacatureteksten van de klant overnemen. We gaan voor unieke, volledige, vindbare en doelgroepgerichte teksten. Dus sinds die kennismaking met Nicol stuur ik elke tekst door naar Voor Tekst. Zo weet ik dat ik niet zomaar een tekst, maar de beste tekst krijg.”

De samenwerking

“Al snel merkte ik dat Finders Arbeidsmarktcommunicatie en Voor Tekst dezelfde drive en manier van ondernemen hebben: elkaar helpen beter te worden en elkaar iets gunnen. De lijnen zijn kort, dus even sparren kan altijd. Onze jarenlange samenwerking bewijst dat ik op Voor Tekst kan rekenen, ik vertrouw dan ook blind op het tekstbureau. Bovendien ben ik voorstander van ‘doen waar je goed in bent’. En de copywriters van Voor Tekst zijn goed in schrijven van teksten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Het resultaat

Finders Arbeidsmarktcommunicatie doet méér dan vacaturemarketing. Teksten spelen daarin de hoofdrol. Alle vacatures laat ik onder woorden brengen door de copywriters van Voor Tekst. De vacatureteksten zijn wervend, op de doelgroep afgestemd en met het oog op de vindbaarheid (SEO) geschreven. Zo vergroten we ons online bereik. En de respons is ook hoger. Door de onderscheidende vacatureteksten solliciteren kandidaten eerder op ‘onze’ vacatures dan op de vacatures van de concurrent. Van klanten en kandidaten ontvang ik over de teksten regelmatig complimenten.
Ook hoor ik geregeld positieve kreten over de email die wij sturen naar kandidaten die geen match zijn voor een vacature. Voor Tekst schreef deze standaard-email en kandidaten geven aan dat ze op een respectvolle manier zijn afgewezen. De mail slaat de juiste toon aan en is volledig en persoonlijk. Ook de webteksten van Finders Arbeidsmarktcommunicatie zijn herschreven door Voor Tekst. De SEO-wereld verandert continu. Omdat Voor Tekst de teksten heeft aangepast zijn we weer beter vindbaar.