Case Luba: optimalisatie vacatureteksten.

Nicol is voor ons dé vacaturespecialist van Nederland.

Case Luba: optimalisatie vacatureteksten.
“Eind 2016 kregen wij, op aanraden van Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group), Nicol haar naam door. Volgens hem was zij dé persoon die wij zochten voor de hulp bij de werving van uitzendkrachten. Terugkijkend kunnen wij dit advies alleen maar bevestigen!
Het moment dat wij het gesprek met haar aangingen, beseften wij direct dat we te maken hadden met een expert. De start van onze samenwerking werd afgetrapt met nieuwe wervende vacatureteksten van standaard profielen, geschreven door Nicol en Hanneke. En wauw, wat merkten wij een verschil.
Vervolgens is Nicol aan de slag gegaan met ons vacature-intakeformulier. Dit formulier heeft ervoor gezorgd dat onze 175 intercedenten de vacatures nóg beter en completer ophaalden bij onze opdrachtgevers. De softskills zijn direct in beeld. We hoeven onze klanten niet meer na te bellen met extra vragen. Én wij weten precies wie er gezocht wordt. Kortom, we kunnen nu nog sneller en completer aan de slag. Met een gemiddeld aantal van 75 vacatures per week, is dit ook wel essentieel.
Tijd voor de documentatie. Om Nicol haar input niet verloren te laten gaan, heeft zij een vacature-template voor ons opgesteld. En wauw, wat zijn wij hier blij mee. Sindsdien ziet iedere vacature er hetzelfde uit en houden we één lijn aan.
Als kers op de taart heeft Nicol haar kennis en expertise gedeeld met een van onze medewerkers. Eindresultaat: een medewerker als dé vacaturespecialist bij ons intern. Met alle kennis en kunde die nodig is.
Hoe ik Nicol omschrijf? Als een ervaren en creatief mens. Zij snapt de business. Vult je aan. En is bovendien heel eerlijk. En precies dát maakt haar zo succesvol.”