Ons verhaal

Er was eens…
Op 27 juli 2011 stapte Nicol Tadema over de drempel van de Kamer van Koophandel in Lelystad. Haar rugzak gevuld met ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en (content)marketing. Tot de nok toe afgevuld met lef, eigenwijsheid en ondernemersdrift.

Toen de KvK-medewerker naar de naam van het nieuwe tekstbureau vroeg, antwoordde Nicol: ‘tekstbureau Voor Tekst’

In de tussentijd
Het plan om ‘alle type teksten over van alles en nog wat’ te schrijven, verdween vrij snel van tafel. Waarom? Omdat de behoefte aan goede teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie enorm is én het ontzettend leuk is om deze teksten te mogen schrijven. Met specialisatie op het vlak van teksten arbeidsmarktcommunicatie als gevolg. Over het meest gebruikte communicatiemiddel in de arbeidsmarkt schreef Nicol Tadema in 2016 zelfs een boek: Werven met Woorden, een handleiding voor vacatureteksten schrijven. 

Anno nu
Het vinden van de juiste woorden voor alle geweldige klantrelaties doet Nicol inmiddels samen met een topteam dat bestaat uit copywriters en traffic managers. Vanuit het creatieve kantoor in Lelystad worden de meest waanzinnige teksten gecreëerd.

Om soepel mee te veren met de pieken en dalen binnen de grillige arbeidsmarkt, is er een vaste kern van freelancers en samenwerkingspartners aan Voor Tekst verbonden. Zo wordt er flexibel op- en afgeschakeld. Zo worden deadlines gehaald. Zo worden verwachtingen overtroffen.