100 procentTekstbureau Voor Tekst bestaat inmiddels ruim twee jaar. In 2011 werd het tekstbureau opgericht door Nicol Tadema-de Voor. Zij combineerde het ondernemerschap tot voor kort met een parttime loondienstfunctie. Haar baan heeft Nicol recentelijk opgezegd om zich vanaf oktober 2013 volledig te kunnen richten op de activiteiten voor het tekstbureau.

Nicol Tadema-de Voor: Nu 100 procent ondernemer

‘Twee jaar geleden bundelde ik mijn passie voor schrijven en ondernemersdrift. Met als resultaat Voor Tekst, het tekstbureau voor online communicatie. Afgelopen zomer heb ik, na bijna 10 jaar, mijn parttime marketingmanagementfunctie in loondienst beëindigd. Nu kan ik mij helemaal richten op de activiteiten voor Voor Tekst. Dit deed ik dit altijd al met 100% inzet, nu ook 100% als ondernemer.‘ vertelt Nicol Tadema-de Voor.

Voor Tekst is het tekstbureau voor online communicatie en is gespecialiseerd in het schrijven van webteksten. Sinds 2003 is Nicol Tadema-de Voor werkzaam voor intermediairs. Door haar ervaring in de arbeidsmarktcommunicatie en haar netwerk, bestaat de klantenkring van Voor Tekst voor een aanzienlijk deel uit intermediairs, corporate recruiters en vacaturebankhouders.

Voor Tekst is sinds afgelopen zomer ook actief met de service Voor Vacaturetekst. Deze service is gericht op werkgevers en intermediairs, die het schrijven van vacatureteksten willen uitbesteden aan ervaren vacaturetekstschrijvers.

Voor Tekst doet meer dan het schrijven van webteksten en vacatureteksten. Veel van de klanten hebben naast een website of vacature, behoefte aan bijvoorbeeld teksten voor een brochure, flyer, nieuwsbrief of persbericht. Ook hiervoor kunnen zij terecht bij de ervaren tekstschrijvers van het tekstbureau. En door de samenwerking met verschillende andere specialisten kan ook het ontwerp en eventuele drukwerk voor deze communicatiemiddelen uit handen worden genomen.

Al direct vanaf de start in 2011 weten bedrijven het tekstbureau goed te vinden. ‘Zo goed zelfs dat het team inmiddels bestaat uit 3 freelance tekstschrijvers. Elke tekstschrijver heeft een eigen specialisme en authentieke schrijfwijze. Zo versterken we elkaar en blijven snelheid en flexibiliteit gegarandeerd. Onze gemeenschappelijke factoren zijn de passie voor het schrijven, een onbeperkt inlevingsvermogen en de dosis ervaring die we alle drie meebrengen.’ zegt Nicol Tadema-de Voor.

Omdat de stap naar 100 % ondernemerschap te vieren, geldt er een kortingsactie tot en met eind 2013. Elke nieuwe opdrachtgever geniet eenmalig van 10 % korting. Meer informatie: www.voortekst.nl /www.voorvacaturetekst / 06-11760846.

– persbericht –

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *