Een kijkje in de Voor Tekst-keuken?

Jouw hartje klopt sneller bij arbeidsmarktcommunicatie en teksten schrijven. Daarnaast heb jij na het volgen van Voor Tekst altijd al eens willen zien hoe die grote lunchtafel eruit ziet. Klopt hè? Je bent wel benieuwd hoe Maaike weer een gekke combinatie maakt met broodbeleg en hoe Nicol haar vaste recept van aioli met kaas van haar collega’s krijgt voorgeschoteld. Dat komt goed uit want jij kunt tijdens de Nationale Werkbezoek Dag op 21 november 2018 onze sfeer komen ‘proeven’. Aansluitend kun je meteen mee lunchen met Dalinka, Jannika, Marjolein, Henk, Caroline en bovengenoemde.

Wat je van deze dag kunt verwachten

Als je even dacht dat het een rustig bezoek werd, dan heb je het mis. Grote kans dat kantoorhond Tom je vol enthousiasme en gekte al welkom heet bij Voor Tekst. Wees maar niet bang, we begroeten je niet allemaal zo… Maar wel stellen we ons allemaal voor en krijg jij letterlijk en figuurlijk een kijkje in onze keuken. Zo vertellen we over wie en wat Voor Tekst is, wat onze producten zijn en wat onze visie is. Uiteraard mag je ons het hemd van het lijf vragen en met ons meespieken wat we de hele dag doen.

Wat krijg jij van ons?

  • een kijkje in onze werkzaamheden.
  • uitgebreid uitleg over het bedrijf.
  • een goede portie woordgrappen (jup, daar houden wij van).

Wat verwachten wij van jou?

  • oprechte interesse, gezelligheid en goede kritische vragen.
  • een voorliefde voor arbeidsmarktcommunicatie en tekst.
  • geen angst voor kantoorhond Tom en vissen.

Durf jij het aan?

Helaas hebben we reeds een tweetal enthousiaste deelnemers voor de Werkbezoek Dag die een kijkje komen nemen in onze keuken. Het is daarom niet meer mogelijk jezelf aan te melden.