Nieuwe bureaudirecteur Voor Tekst.

13 mei 2019

Nicol Tadema

Algemeen directeur

arbeidsmarktcommunicatie


Opscheppen is niet ons ding. Iets groter maken dan het is ook niet. Toch vinden we bij Voor Tekst dat we dit ‘nieuwtje’ moeten delen onder de noemer groot nieuws. We laten nog net de capslock en uitroeptekens achterwege.

Het zit namelijk zo: op het visitekaartje van Maaike Bouwmeester maakt haar oude functietitel operationeel manager plaats voor de fonkelnieuwe titel van bureaudirecteur. Zoals het Voor Tekst betaamt, sluit de functienaam perfect aan bij de nieuwe rol die zij vervult: Maaike is vanaf nu verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen bureau Voor Tekst.

En ik dan? In 2011 richtte ik Voor Tekst op omdat ik wilde doen waar ik echt blij van word: bezig zijn met wervende woorden. Of ik nu teksten schrijf, over teksten adviseer, of mag trainen of spreken. Door de groei en ontwikkeling van Voor Tekst bleek mijn tijd echter vooral opgeslokt te worden door randzaken die broodnodig zijn om een bureau van onze omvang te leiden. Nu Maaike deze nieuwe rol oppakt, kan ik weer doen waar mijn kracht ligt en waaraan ik het meeste plezier beleef: spreken, adviseren en trainen over wervende woorden!

De kans dat je Maaike al eens hebt gesproken of haar naam voorbij hebt horen komen, is groot. Sinds anderhalf jaar versterkt zij Voor Tekst. Dit bevalt ons allebei zo goed dat we nu met elkaar de toekomst van Voor Tekst vormgeven. Hierbij kunnen we natuurlijk ook rekenen op ons geweldige team. Dat is nodig ook, want we willen het groeiend aantal schrijf-, advies-, trainings- en spreekopdrachten binnen arbeidsmarktcommunicatie als de beste blijven uitvoeren.

Wat verandert er nu dan voor onze klanten?

Nou, niets. Voor Tekst blijft de specialist als het gaat om teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Of het nu gaat om schrijven, adviseren, trainen of spreken. Punt uit. 

Ik ben trots op deze ontwikkeling en trots op Maaike die mijn aanzoek heeft geaccepteerd om onze nieuwe bureaudirecteur te worden.

Tot ziens,