Schuif aan bij de gratis Google for Jobs classroom.

13 september 2019

Nicol Tadema

Algemeen directeur

arbeidsmarktcommunicatie


De allereerste Google for Jobs classroom was een weergaloos succes. Heb jij het gemist? No worries, we organiseren op 14-11 aanstaande een tweede classroom in Eindhoven. Wil je daar bij aanschuiven? Schrijf je in via deze link.


Google for Jobs; het wordt gebracht als de gamechanger in recruitment. So you’d better be ready! In samenwerking met online specialist Get.Noticed organiseren we voor corporates en intermediairs een (gratis) classroom waar jij kan aanschuiven. Binnen 2 uur word je helemaal bijgepraat over de technische én tekstuele kant van de job search engine zodat je straks met jouw vacatures optimaal kan scoren in Google for Jobs. 

Met de krappe arbeidsmarkt wordt het elke dag lastiger om de juiste talenten te vinden. Als recruiter of online marketeer probeer je zo goed mogelijk alle beschikbare online tools in te zetten en de beste teksten te schrijven: alles om te zorgen dat jouw vacatures gevonden worden door de gewenste kandidaten. Daarom is het goed om te weten wat de nieuwste innovatie van Google voor jou kan betekenen én hoe je je kan voorbereiden op de komst ervan. Daarom nodigen we je uit voor onze classroom op donderdag 17 oktober om 15:00 uur in Amsterdam-Zuid.

‘KANDIDATEN GAAN JULLIE VACATURES BETER EN SNELLER VINDEN‘

Google is vandaag de dag al hét startpunt voor het zoeken naar een baan. Met Google for Jobs wil deze #1 wereldleider op het gebied van zoekfunctionaliteit het vinden van een baan eenvoudiger maken en de candidate experience verbeteren. Concreet? Google gaat vacatures apart weergeven in zijn zoekresultaten. Wat dit voor recruitment betekent? Technische- en tekstuele optimalisatie voor Google wordt nóg belangrijker. Denk aan de juiste indeling voor locatie, salaris, opleiding en goed geschreven teksten die bijvoorbeeld zijn voorzien van de juiste functienaam. 

Google for Jobs is nu gelanceerd in een aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, Brazilië, India, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. De resultaten in deze landen zijn indrukwekkend. Alle pijlen wijzen erop dat Nederland het eerstvolgende land is waar Google for Jobs wordt uitgerold.  

Om goed voorbereid te zijn op de (mogelijke) komst van deze job search engine organiseren we speciaal voor onze klanten en relaties op 17 oktober een classroom. Dit doen wij in samenwerking met onze partner Get.Noticed. Als online specialist zoomt Get.Noticed in op de technische kant, vanuit ons tekstbureau delen we praktische tips om jouw vacaturetekst te optimaliseren voor Google for Jobs. Are you ready? Schrijf je direct in voor deze gratis classroom want…. vol=vol. Tot ziens op de 17e!