Wil je slimmer de juiste mensen werven en jouw doelgroep op de juiste manier bereiken? Voor Tekst en Intelligence Group hebben de krachten gebundeld en deze prachtige eindejaarsactie opgezet:

1 jaar DoelgroepenDashboard  + 1 incompany training + 5 Beste Vacatureteksten + 1-op-1-feedback op eigen geschreven vacatureteksten = € 9.995.

Haal de ultieme kennis en expertise in huis met deze eindejaarsactie
Het DoelgroepenDashboard van Intelligence Group geeft je een kijkje in jouw doelgroep. Hoe ziet de doelgroep eruit? Via welke kanalen zijn ze te bereiken? Wat zijn de belangrijkste arbeidsvoorwaarden? Deze informatie geeft je een helder beeld van jouw doelgroep, zodat je slimmer kan werven. Met het DoelgroepenDashboard krijg je 12 maanden toegang tot al deze informatie.

Incompany training en 5 Beste Vacatureteksten
Voor Tekst komt naar je toe! De incompany maatwerktraining Vacatureteksten Schrijven is een effectieve mix van praktische tips, herkenbare voorbeelden (van de eigen organisatie!), korte schrijfoefeningen, veel interactie en volop kennisdeling. Ook wordt er stilgestaan bij hoe de data van het DoelgroepenDashboard kan worden ingezet om nog betere vacatureteksten te schrijven. Na deze training (tot 10 deelnemers) kan een zelfgeschreven vacaturetekst worden gedeeld voor 1-op-1 feedback.

Ook nemen onze copywriters plaats achter ons toetsenbord om 5 vacatureteksten geheel op maat te schrijven. Bij Beste Vacatureteksten zijn o.a. een (telefonische) intake, doelgroepsdata en 2 feedbackronden inbegrepen.


Met dit totaalpakket haal je de kennis en expertise binnen om jouw doelgroep te vinden, te bereiken en in huis te halen. Maak snel gebruik van deze actie voor € 9.995? Daarmee bespaar je maar liefst € 3.000 op het reguliere tarief van € 12.995.

Stuur meteen een mail naar info@voortekst.nl.
Sluit het jaar goed af en start 2019 met een voorsprong!

Goed om te weten: de eindejaarsactie geldt bij inschrijving en facturering voor 31 december 2018, de producten kunnen tot 30 juni 2019 afgenomen worden. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *