Eindejaarsactie.

31 oktober 2019

Iris Beumer

Adviseur arbeidsmarktcommunicatie & marketeer

arbeidsmarktcommunicatie


Hét totaalpakket om 2020 knallend te starten: onze eindejaarsactie. Wie weet plop jij straks nóg een champagnefles open in het aankomende jaar om te proosten op jouw nieuwe medewerker(s). Klinkt goed toch?

We pakken flink uit met deze actie. Te beginnen met een jaarabonnement voor DoelgroepenDashboard. Hier vind je veel informatie over hoe jij jouw doelgroep kan aanspreken. Denk aan pullfactoren of arbeidsvoorwaarden. Vervolgens leer je tijdens de incompanytraining precies hoe je deze informatie vertaalt naar een vacaturetekst. Dat is nog niet alles. Door gebruik te maken van deze actie krijg je ook 5 Beste vacatureteksten die je direct kan inzetten. Van het inzichtelijk krijgen van jouw doelgroep tot het bereiken van jouw droomkandidaat.

Deze actie is in samenwerking met iG!, wat betekent dat jij nóg meer expertise in huis haalt. En dat in 1 actie? Zeker weten.

Flink knallen met:

1. DoelgroepenDashboard

Wie is jouw doelgroep? Wat is het arbeidsmarktgedrag van jouw doelgroep? Met een jaarabonnement op het DoelgroepenDashboard krijg je hier 12 maanden inzicht in.

2. Incompanytraining

Fijn dat je nu bijvoorbeeld de beweegmotieven en pullfactoren kent van jouw doelgroep, maar hoe vertaal je de doelgroependata door naar een vacaturetekst? We leggen het uit tijdens de incompanytraining Vacatureteksten schrijven.

3. 5 Beste vacatureteksten

Goed voorbeeld doet goed volgen. Onze copywriters schrijven 5 Beste vacatureteksten. Deze teksten kunnen niet alleen als voorbeeld dienen, je kunt deze direct inzetten om jouw droomkandidaat te vinden.

Je begrijpt het: met deze actie, geldig tot 31 december 2019, krijg je het totale pakket om jouw droomkandidaat te bereiken. En dat voor € 10.995,-.