Lelystad, december 2013 – De E4 van VV Unicum heeft het kampioenschap in de wacht gesleept. Afgelopen zaterdag speelde het jeugdvoetbalteam de beslissende eindwedstrijd tegen de E2 van BAS uit Biddinghuizen. Een overwinning was noodzakelijk om 3 cruciale punten te behalen, zodat de E4 de eerste plek in het klassement zou veroveren. Met een ruststand van 0-2 rondde VV Unicum de eindstand af op een mooie 0-5 waarmee het kampioenschap in de 3e klasse een feit is.

De E4 sloot het najaarsseizoen in stijl af. Alle wedstrijden van dit seizoen werden gewonnen, op één gelijkspel en één verloren wedstrijd na. Opvallend is dat de individuele talenten van alle spelertjes elkaar versterken waardoor de E4 een sterk team is. Het onderlinge samenspel en het doorzettingsvermogen worden als de succesfactoren gezien.

Het kampioenschap van de E4 was voor de jeugdteams van VV Unicum het zevende kampioenschap op rij. Op zaterdag 7 december werd het najaarsseizoen al door 6 VV Unicum-teams met een kampioenschap afgesloten. Ook de F2, F4, F6, F8, D4 en C4 van VV Unicum zijn binnen hun eigen klasse met de 1e prijs aan de haal gegaan.

Alle kampioensteams zijn in de kantine van VV Unicum gehuldigd. In het gezelschap van veel ouders, opa`s, oma`s, broers en zussen werden de voetbalkampioenen door VV Unicum in het zonnetje gezet en getrakteerd op een voetbaltaart, snacks en sportdrankjes. Ook is er van elk voetbalteam een teamfoto gemaakt die alle spelers en begeleiders binnenkort ontvangen. De kampioenen van de F2, F4, F6, F8, E4, D4 en C4 spelen komend voorjaarsseizoen een niveau hoger binnen de KNVB jeugdcompetitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *