zomerIn de zomer van 2011 bundelde ik mijn passie voor schrijven en ondernemersdrift. Met als resultaat Voor Tekst, het tekstbureau voor online communicatie.

Mijn bezoek aan de Kamer van Koophandel herinner ik mij als een fabrieksbezoek. Overal waar ik keek zag ik mensen die ook wel ‘even’ een bedrijf beginnen, inschrijfbewijzen rolden in hoog tempo uit druk ratelende printers. Koffie uit een kartonnen bekertje en bij de kassa graag het inschrijfbewijs afrekenen. De illusie dat de inschrijving, als formele start van mijn bedrijf, een idyllisch moment zou zijn, vervloog even snel als ik weer buiten stond.

Zomer 2012
In tegenstelling tot de belevenis tijdens de KvK-inschrijving, was de periode die volgde indrukwekkend, leerzaam, druk en vooral geweldig. Mooie opdrachten van (inmiddels) vaste klantrelaties worden afgewisseld met een diversiteit aan projecten; variërend qua branche, insteek, doelgroep, samenwerking en omvang. Van eenmansbedrijven tot internationale bedrijven, formeel, informeel: de diversiteit is enorm en dat maakt het zo uniek.

Zomer 2013
In de zomer van 2013 verzamelde ik al mijn lef en volgde ik mijn hart. Met als resultaat dat ik mijn marketingfunctie in loondienst heb beëindigd. Zodat ik mij nu volledig kan richten op Voor Tekst. Altijd deed ik dit al met 100 % inzet en 100% passie, nu ook 100% als ondernemer. Met meer tijd, vrijheid, positieve energie, volledige focus en inmiddels versterkt door 2 freelance tekstschrijvers.

Het is nog gissen hoe de komende periode zal zijn. Voor het eerst in mijn leven voor 100% zelfstandig ondernemer. Niet meer terugvallen op de vaste basis qua werk en inkomen. Toch verwacht ik dat indrukwekkend en leerzaam zeker tot de omschrijving voor de komende periode zullen behoren. En ik hoop in de zomer van 2014 daar ook de woorden geweldig en druk aan te mogen toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *