Jeetje! De eerste 3 maanden Voor Tekst zijn voorbij gevlogen. Letterlijk, want vacatureteksten en doelgroependashboards vliegen je hier om de oren. Net als de verhuisdozen trouwens, want we zijn er in deze periode ook nog eens flink wat vierkante meters op vooruit gegaan. Niet voor niets, want de aanvragen stromen binnen. Zelfs tijdens mijn eerste gesprek met Nicol op kantoor in Lelystad. En dat bleek geen uitzondering.

Hoe ik hier terecht ben gekomen? Haha, via de allerbeste recruiter van Nederland: Ingrid Bosch, een gezamenlijke kennis. Ik ken haar uit mijn Content-periode, een uitzendbureau dat inmiddels de naam Unique draagt. Maar liefst 13 jaar heb ik daar met veel plezier gewerkt in diverse salesfuncties en uiteindelijk mijn hart gevolgd richting communicatie. Sinds 2010 schrijf ik als freelancer teksten vanuit CèKK. Afgewisseld met interim-opdrachten op het gebied van communicatie.

Hoe mooi is het als 2 werelden samenkomen in 1 functie? Uitzendbranche + teksten schrijven = Voor Tekst! Gewoon dóen is mijn motto (en van Nicol volgens mij ook) dus wij waren er snel uit. Een warm welkom wachtte mij in een team van vaste, creatieve freelancers, een zeer kundige eindredactie en een dolenthousiaste Tom (de huishond). Ons team is inmiddels aangevuld met tekst- en organisatietopper Dalinka en groeit gestaag verder.

Bij Voor Tekst schrijven we niet alleen hard, er wordt ook flink wat training gegeven. En gevolgd. Ik had de mazzel al vrij snel aan te kunnen schuiven bij de training Vacatureteksten Schrijven. In 1 dag ben je helemaal bij: de basis van een goede vacaturetekst, template-opbouw, doelgroep en inzet van je creativiteit.

En tja, waar ik van droom? Dat ik, net als Nicol, in mum van tijd een wervelende tekst tevoorschijn tover! Eentje waarvan de creativiteit zó op de perfecte kandidaat spettert, dat die vervolgens direct reageert. Want dat is immers waar we het voor doen. Die éne, beste kandidaat voor onze klant!

Tot de volgende (vacature)tekst!

Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *